Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται σε δύο δόσεις.
Το κυρίως μενού θα γίνει την Κυριακή, όπου στις 11:00 το πρωί ο Ατρόμητος Διμυλιάς θα υποδεχθεί τον Δωριέα και η Ομόνοια Γενναδίου τον Αλθαιμένη, στις 14:45 η Ασπίδα Απολακκιάς θα φιλοξενήσει την Θύελλα Πυλώνας και ο Ταξιάρχης Καλάθου τον Απόλλωνα Απολλώνων.
Η 7η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, με τους Ιππότες να αντιμετωπίζουν στις 15:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τον πρωτοπόρο Ροδιακό.
Αναλυτικά:
Γ’ Κατηγορία
7η αγωνιστική
Κυριακή
• Διμυλιά 11:00π.μ.
Ατρόμητος Διμυλιάς- Δωριέας
• Γεννάδι 11:00π.μ.
Ομόνοια Γενναδίου- Αλθαιμένης
• Απολακκιά 2:45μ.μ.
Ασπίδα Απολακκιάς- Θύελλα Πυλώνας
• Μαλώνα 2:45μ.μ.
Ταξιάρχης Καλάθου- Απόλλωνας Απολλώνων
Τετάρτη 12/12
• Άγιοι Απόστολοι 3:00μ.μ.
Ιππότες- Ροδιακός
Γ’ Κατηγορία: Σε δύο δόσεις
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.