Αθλητικά

Διαγόρας: Παρελθόν ο Παντέλης, ανέλαβε ο Ρουτζιέρης

Η εντός έδρας ισοπαλία στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Νίκη Τραγανού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, έφερε εξελίξεις στην ομάδα του Διαγόρα.
Ο σύλλογος έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την νίκη, χάνοντας την επαφή του με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, γι’ αυτό και μετά την αναμέτρηση οι φίλαθλοι της ομάδας εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους στην διοίκηση.
Ο Νίκος Παντέλης αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον σύλλογο, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση των ανθρώπων του Διαγόρα.
Σήμερα το μεσημέρι, έγινε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του «γηραιού», με κεντρικό θέμα συζήτησης την παραίτηση του έμπειρου τεχνικού. Οι άνθρωποι του Διαγόρα αποφάσισαν να αποδεχθούν την παραίτηση του Νίκου Παντέλη και την θέση του προπονητή να αναλάβει ο μέχρι σήμερα τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πέτρος Ρουτζιέρης, με άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Μαντικό.
Ο «γηραιός» επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Παντέλη και την πρόσληψη του Ρουτζιέρη, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του προπονητή της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Νίκου Παντέλη.
Τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.
Προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Ρουτζιέρης, μέχρι σήμερα τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Βοηθός του θα είναι ο κ. Νίκος Μαντικός».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου