Αθλητικά

ΓΑΣ Ιάλυσος: Βελτιωμένος και πειστικός στα Μαριτσά

Ακόμα μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έδωσε την Τετάρτη ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Οι «τοξοβόλοι» του Μάρκου Στεφανίδη αντιμετώπισαν στο γήπεδο Μαριτσών τον τοπικό Ηρακλή, επικρατώντας με σκορ 6-1.
Οι «ερυθροκίτρινοι» παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά τους παιχνίδια, καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας μία πειστική εμφάνιση απέναντι σε μία από τις δυνατές ομάδες της Α’ Κατηγορίας, δείχνοντας ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο ενόψει της αγωνιστικής περιόδου, με τον Μάρκο Στεφανίδη να βγάζει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.
Χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο Θεολόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και ταχύτητες.
Και η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Θεολόγου, αφού στο «Οικονομίδειο» γίνονται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα.
Σαββατοκύριακο με δύο φιλικά παιχνίδια
Από εκεί και πέρα, στο σαββατοκύριακο ο προπονητής Μάρκος Στεφανίδης έχει προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, έτσι ώστε να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι «τοξοβόλοι» θα αντιμετωπίσουν στις 17:00 στο γήπεδο Καλυθιών τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψουν στην Κω όπου στις 21:30 θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο Πυλίου από τον κυπελλούχο Δωδεκανήσου ΔΙ.ΑΣ..
Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες
Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως και αυτά που δεν πέτυχαν, αλλά προσπάθησαν, εξέδωσε ο ΓΑΣ Ιάλυσος.
Αναλυτικά:
«Ο πρόεδρος κ. Χατζηνικήτας και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Ιάλυσος συγχαίρουν θερμά όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα των Ακαδημιών της ομάδας μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία .
Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς.
Χαρείτε την επιτυχία σας, ζήστε το όνειρό σας και περάστε γεμάτα εμπειρίες φοιτητικά χρόνια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου