Μετά από την απόκτηση του ακραίου οπισθοφύλακα Στέλιου Χατζηπέτρου, οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στην περίπτωση του Διονύση Μακρυδημήτρη, έτσι ώστε να «πυροδοτήσουν την βόμβα» με την μετεγγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.
Όπως έγραψε η «δσπορ», η διοίκηση των «ελαφιών» συμφώνησε προφορικά με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» της πόλης μας έχουν καταθέσει στον Διονύση Μακρυδημήτρη πρόταση για συμβόλαιο δύο χρόνων, με τις εξελίξεις στην υπόθεση μετεγγραφής του έμπειρου αμυντικού να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Πάντως στο ενδεχόμενο που τελικά ο Α.Σ. Ρόδος δεν καταφέρει να ντύσει στα πράσινα τον Μακρυδημήτρη, δεν θα κάτσει με… σταυρωμένα χέρια, καθώς έχει έτοιμη εναλλακτική λύση για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Στα αγωνιστικά
Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των αθλητών του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2018-2019.
Η πρωινή προπόνηση διεξήχθη στο γυμναστήριο, με τους ποδοσφαιριστές να επιδίδονται σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα έγινε στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και ασκήσεις ταχυτήτων.
Στην χθεσινή προπόνηση ενσωματώθηκε ο Κρητικός που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, σε αντίθεση με τους Κιοσέογλου και Σουλάι που συνεχίζουν τις ατομικές τους προπονήσεις και τις θεραπείες, με την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας να αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα «ελάφια» θα προπονηθούν και σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Αντίπαλος του Α.Σ. Ρόδος θα είναι η Α.Ε. Κατταβιάς, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, έτσι ώστε ο Θανάσης Δέδες να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ