Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδος: Στο Πυλί ο Παρχαρίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

Σήμερα ο κυπελλούχος Δωδεκανήσου ΔΙ.ΑΣ. ρίχνεται στην… μάχη του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, καθώς στις 18:00 στο γήπεδο Πυλίου θα υποδεχθεί την Θύελλα Ραφήνας για την 1η φάση της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Περικλής Παρχαρίδης του συνδέσμου της Δράμας, με βοηθούς τους Λυκούργο Τσολακίδη και Θανάση Μητράκο από τον σύνδεσμο Αθηνών, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νίκος Δροσινός από τον σύνδεσμο Πειραιά, παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Νεκτάριος Φωταράς και οικονομική επιστασίας ο Γιάννης Σημαντηράκης.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ελλάδος
1η φάση
Κυριακή 26/8

• Πυλί 6:00μ.μ.
ΔΙ.ΑΣ.- Θύελλα Ραφήνας
Διαιτητές: Παρχαρίδης, Τσολακίδης, Μητράκος
Παρ. διαιτησίας: Δροσινός
Παρ. αγώνα: Φωταράς
Οικονομική Επιστασία: Σημαντηράκης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.