ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βετεράνοι Ρόδου- Διαγόρας: Ενημέρωση από την συνεδρίαση του Δ.Σ.

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΡΟΔΟΥ- ΔΙΑΓΟΡΑ

Την κα­θιε­ρω­μέ­νη συ­νε­δρί­α­ση του Δ.Σ. πραγ­μα­το­ποί­η­σε ο Σύν­δε­σμος Βε­τε­ρά­νων πο­δο­σφαι­ρι­στών Ρόδου και Δια­γό­ρα, εκ­δί­δο­ντας την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση, προς ενη­μέ­ρω­ση:

«Κάτω από ένα συ­ναι­σθη­μα­τι­κά φορ­τι­σμέ­νο κλίμα λόγω της “απου­σί­ας” του φίλου και μέ­λους του Δ.Σ. Σπύ­ρου Αγ­γε­λό­που­λου , έγινε η συ­νε­δρί­α­ση του Δ.Σ. του Συν­δέ­σμου μας.

Πριν την έναρ­ξη της συ­ζή­τη­σης των θε­μά­των, γνω­στός φίλος του Συν­δέ­σμου μας ο οποί­ος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευ­χα­ρι­στού­με για άλλη μια φορά , έδωσε συ­γκι­νη­μέ­νος προς τιμή και μνήμη του Σπύ­ρου Αγ­γε­λό­που­λου ένα σε­βα­στό ποσό αλλά θέ­λη­σε να κρα­τή­σει την ανω­νυ­μία του!

Το θέμα που κυ­ριάρ­χη­σε στο Δ.Σ. ήταν το φι­λι­κό παι­χνί­δι μα τους Πα­λαί­μα­χους της ΑΕΚ.

Ο αντι­πρό­ε­δρος του Συν­δέ­σμου Μα­νώ­λης Κώτης ο οποί­ος είναι και ο συ­ντο­νι­στής και επι­με­λεί­ται από την αρχή την όλη εκ­δή­λω­ση της συ­νά­ντη­σης, πήρε τον λόγο και με κάθε λε­πτο­μέ­ρεια μάς είπε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, σε ποιο ση­μείο βρι­σκό­μα­στε και τι πρέ­πει να κά­νου­με από δω και στο εξής για να έχου­με όσον το δυ­να­τόν με­γα­λύ­τε­ρη επι­τυ­χία στην όλη εκ­δή­λω­ση. Μά­λι­στα προ­σκά­λε­σε δύο μέλη της “ORIGINAL Ρόδου” που με από­φα­ση του Δ.Σ. του Συν­δέ­σμου μας, θα συ­νερ­γα­στού­με σε ορι­σμέ­νες ενέρ­γειες που θα γί­νουν για κα­λύ­τε­ρα απο­τε­λέ­σμα­τα.

Η απο­στο­λή της ΑΕΚ θα έρθει στη Ρόδο με 32 πο­δο­σφαι­ρι­στές και συ­νο­δούς. Με­τα­ξύ άλλων θα έρ­θουν οι: Μαύ­ρος, Αρ­δί­ζο­γλου, Βλά­χος, Γε­ωρ­γιά­δης, Σε­ρα­φί­δης, Στυ­λια­νό­που­λος, Μπα­τί­στα, Χα­τζής, Μου­σού­ρης, Βλα­ντής και άλλοι.

Ο αγώ­νας , ο οποί­ος θα γίνει στην μνήμη του αεί­μνη­στου Γιώρ­γου Τα­νί­δη, πα­λιού άσσου της ΑΕΚ και αρ­γό­τε­ρα της Ρόδου, θα γίνει στις 14 Απρι­λί­ου ημέρα Σάβ­βα­το στις 7:00μ.μ. στο στά­διο ΄΄Δια­γό­ρα­ς΄΄ και θα είναι φι­λαν­θρω­πι­κού χα­ρα­κτή­ρα. Θα δια­τε­θούν λα­χνοί που ο κα­θέ­νας θα κο­στί­ζει 1 ευρώ. Πριν από την έναρ­ξη του αγώνα θα τι­μη­θούν ο Γιάν­νης Μου­σού­ρης και ο Γιώρ­γος Βλα­ντής που εκτός από την ΑΕΚ αγω­νί­στη­καν και στις ομά­δες της Ρόδου και του Δια­γό­ρα, αντί­στοι­χα.

Την προη­γού­με­νη μέρα της συ­νά­ντη­σης, την Πα­ρα­σκευή και ώρα 8:00μ.μ. , θα γίνει η πα­ρου­σί­α­ση του βι­βλί­ου του Θωμά Μαύ­ρου στο Ξε­νο­δο­χείο “SEMIRAMIS”. Την εκ­δή­λω­ση θα πα­ρου­σιά­σει ο Μι­χά­λης Ερω­τό­κρι­τος , γνω­στός για τα φι­λο­ε­νω­σί­τι­κα αι­σθή­μα­τά του.

Ένας από τους ση­μα­ντι­κό­τε­ρους συ­ντε­λε­στές για την επι­τυ­χία αυτού του φι­λι­κού είναι ένας κα­τα­ξιω­μέ­νος και από τους κο­ρυ­φαί­ους δη­μο­σιο­γρα­φούς της Δω­δε­κα­νή­σου. Ο Γιώρ­γος Αθα­να­σί­ου!

Ο Γιώρ­γος θα έχει την επι­μέ­λεια της πα­ρου­σί­α­σης των ομά­δων, των τι­μη­τι­κών δια­κρί­σε­ων κλπ από τα μι­κρό­φω­να του στα­δί­ου και γε­νι­κά της όλης εκ­δή­λω­σης.

΄΄Πα­ρώ­ν΄΄ στο Δ.Σ. ήταν και ο πρό­ε­δρος του ΔΟΠΑΡ Στέ­φα­νος Κυ­ρια­ζής ο οποί­ος έκανε πράξη την υπό­σχε­σή του να βοη­θή­σει από το δικό του το πόστο στην δη­μιουρ­γία και επι­τυ­χία του φι­λι­κού. Μας έκανε μια ενη­μέ­ρω­ση για τις ενέρ­γειες που έγι­ναν έως τώρα , τις οι­κο­νο­μι­κές δυ­σκο­λί­ες που υπήρ­χαν για την διε­ξα­γω­γή του αγώνα και μας δή­λω­σε ότι θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρεια­στού­με.

Ευ­χα­ρι­στού­με πρό­ε­δρε».

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.