ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Το να αντιμετωπίζεις σοβαρά τον πολυταξιδεμένο με πλαστά και διπλοπληρωμένα παραστατικά Χ. Κόκκινο, συνιστά αμάρτημα”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Περιφέρεια

Απά­ντηση της Περι­φε­ρεια­κής Αρχής στον. κ. Χαρ. Κόκκινο

Στην Δικαιο­σύνη θα κατα­λά­βει την “τσι­μου­διά””

“Παρά το γεγονός οτι το να αντι­με­τω­πί­ζεις σοβαρά τον πολυ­τα­ξι­δε­μένο, με διπλο­πλη­ρω­μένα ή πλαστά παρα­στα­τικά, Χ. Κόκκινο, συνιστά παρα­βί­αση των κανόνων χρηστής διοί­κη­σης και βιασμό της κοινής λογικής, η προ­σφυγή στην Δικαιο­σύνη απο­τε­λεί μονό­δρομο.

Γνω­ρί­ζο­ντας οτι η παρου­σία του στην Δικαιο­σύνη, απο­τε­λεί για αυτόν κάτι σύνηθες, θα του δοθεί σύντομα εκ νέου η δυνα­τό­τητα ενώπιον της Δικαιο­σύ­νης να ανα­πτύ­ξει όλες τις συκο­φα­ντι­κές θεωρίες του για τον δια­γω­νι­σμό πάνω στον οποίο έχει στηθεί ένα σκηνικό πολι­τι­κού βούρκου τόσο από αυτόν όσο και από τους λοιπούς της παρε­ού­λας των ξεκού­ρα­στων, των στε­νο­χω­ρη­μέ­νων που δεν έλαβαν το αξίωμα που επι­θυ­μού­σαν και των “αδι­κη­μέ­νων” εργο­λά­βων.

Η στάση σύνεσης που κράτησε η Περι­φε­ρειακή αρχή απέ­να­ντι σε αυτό το μέτωπο του πολι­τι­κού βούρκου, θα αντι­κα­τα­στα­θεί, δυστυ­χώς, με προ­σφυ­γές στην Δικαιο­σύνη.

Στον βούρκο που έφτια­ξαν οι ίδιοι, θα κατα­λή­ξουν.”

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.