ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ρόδο κατά τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τροχονόμος

Για την ασφα­λέ­στερη πραγ­μα­το­ποί­ηση των εκδηλώσεων-παρελάσεων κατά τον εορ­τα­σμό της 25ης Μαρτίου, εκτός των μέτρων διευ­κό­λυν­σης της κυκλο­φο­ρίας που θα ληφθούν σε γενι­κό­τερο επίπεδο, στο νησί της Ρόδου, θα ισχύ­σουν πρό­σθε­τες κυκλο­φο­ρια­κές ρυθ­μί­σεις.

Ειδι­κό­τερα, την Κυριακή 25 Μαρτίου 2017 θα ισχύ­σουν οι ακό­λου­θες ρυθ­μί­σεις:

 Α)    Στην πόλη της Ρόδου, κατά το χρονικό διά­στημα από 08,00’ έως 13,00’ ώρα δεν θα επι­τρέ­πε­ται η στάθ­μευση των οχη­μά­των στην πλατεία Ελευ­θε­ρίας και επί της οδού 7ης  Μαρτίου από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπα­νι­κο­λάου.

Επίσης, την ίδια ημέρα κατά τις ώρες 10,00’ έως 13,00’ δεν θα επι­τρέ­πε­ται η κυκλο­φο­ρία των οχη­μά­των στα τμήματα των ακό­λου­θων οδών:

 

  • Επί της 7ης Μαρτίου, από την πλατεία Σύμης έως τη συμβολή της με τη Γ. Παπα­νι­κο­λάου
  • Επί της Γ. Παπα­νι­κο­λάου, από την Αμε­ρι­κής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
  • Επί της πλα­τείας Ελευ­θε­ρίας
  • Επί της Ιερού Λόχου από την Αμε­ρι­κής έως τη συμβολή της με την 7ης Μαρτίου
  • Επί της Αλ. Παπάγου από την Γ. Αβέρωφ έως τη συμβολή της με την Ιερού Λόχου
  • Επί της Εθε­λο­ντών Δωδε­κα­νη­σίων από την 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με Ιερού Λόχου

Β)    Στο Παρα­δείσι, κατά το χρονικό διά­στημα από 09,30’ έως 11,00’ ώρα δεν θα επι­τρέ­πε­ται η κυκλο­φο­ρία των οχη­μά­των επί της Λεω­φό­ρου Δημο­κρα­τίας και συγκε­κρι­μένα στη συμβολή της με την περι­φε­ρειακή Αερο­δρο­μίου, από την είσοδο έως και την έξοδο της Δημο­τι­κής Κοι­νό­τη­τας Παρα­δει­σίου.

Η κυκλο­φο­ρία των οχη­μά­των θα διε­ξά­γε­ται μέσω της περι­φε­ρεια­κής οδού Αερο­δρο­μίου.

Γ)    Στην Κρε­μα­στή, κατά το χρονικό διά­στημα από 10.00’ έως την ολο­κλή­ρωση των εκδη­λώ­σεων δεν θα επι­τρέ­πε­ται η κυκλο­φο­ρία των οχη­μά­των επί της Λεω­φό­ρου Ελευ­θε­ρίας και συγκε­κρι­μένα από τον Ιερό Ναό της Κοί­μη­σης Θεο­τό­κου έως και τη γέφυρα Κρε­μα­στής.

Η κυκλο­φο­ρία των οχη­μά­των θα διε­ξά­γε­ται μέσω της επαρ­χια­κής οδού Κρε­μα­στής – Μαρι­τσών και τη συμβολή της προς τον Αερο­λι­μένα Ρόδου.

Για την ανε­μπό­δι­στη διε­ξα­γωγή των εκδη­λώ­σεων, τη διευ­κό­λυνση της κυκλο­φο­ρίας και την ασφα­λέ­στερη κίνηση οχη­μά­των και πεζών, παρα­κα­λού­νται οι οδηγοί των οχη­μά­των να ακο­λου­θούν τις υπο­δεί­ξεις των ρυθ­μι­στών τρο­χο­νό­μων.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.