ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο σπουδαίοι δρομείς θα τρέξουν στο Μαραθώνιο της Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μαραθώνιος

Δύο σημα­ντι­κούς αθλητές θα έχει ο 5ος Διεθνής Μαρα­θώ­νιος Ρόδου που θα διε­ξα­χθεί στις 29 Απρι­λίου 2018 και ανα­μέ­νε­ται να πετύχει νέο ρεκόρ συμ­με­το­χών σε όλες τις δια­δρο­μές.

Πρό­κε­ται για τον Ελληνα Κων­στα­ντίνο Φλέβα και τον Βρετανό MartinBush που θα ταξι­δέ­ψουν από την Αγγλία ειδικά για το λόγο αυτό, καθώς και οι δύο μένουν μόνιμα στο Σάρεϊ.

Ο Φλέβας ανήκει στην κατη­γο­ρία των Ελλήνων δρομέων με τους περισ­σό­τε­ρους μαρα­θω­νί­ους, καθώς σε λιγό­τερα από 7 χρόνια έχει τερ­μα­τί­σει σε 171 αγώνες, ενώ ο MartinBush έχει ολο­κλη­ρώ­σει 922 αγώνες!

Μέχρι την ημέρα που θα έρθουν στην Ελλάδα, ανα­μέ­νε­ται να έχουν προ­σθέ­σει περίπου

20 μαρα­θω­νί­ους στο ενερ­γη­τικό τους και η συμ­με­τοχή τους απο­δει­κνύει τη φήμη που έχει δημιουρ­γή­σει ο Διεθνής Μαρα­θώ­νιος Ρόδου στο εξω­τε­ρικό, καθώς μαζί τους θα ταξι­δέ­ψουν για να τρέξουν και άλλοι αθλητές του 100 MarathonClub του Λον­δί­νου.

Στο φετινό αγώνα έχουν καθιε­ρω­θεί για πρώτη φορά χρη­μα­τικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές του Μαρα­θω­νίου και θα είναι 1000 ευρώ για τους πρώτους σε άνδρες

και γυναί­κες, 400 ευρώ για τους δεύ­τε­ρους και 200 ευρώ για τους τρίτους, επι­βρα­βεύ­ο­ντας με τον τρόπο αυτό, την προ­σπά­θεια των καλύ­τε­ρων αθλητών και αθλη­τριών που

θα τρέξουν στη Ρόδο.

Οι εγγρα­φές για το Μαρα­θώ­νιο, τον Ημι­μα­ρα­θώ­νιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ.,

5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημο­τι­κών Σχο­λείων συνε­χί­ζο­νται και

οι ενδια­φε­ρό­με­νοι μπορούν  να δηλώ­σουν συμ­με­τοχή στην ανα­νε­ω­μένη ιστο­σε­λίδα  www.rhodesmarathon.gr, που έχει πλούσιο πλη­ρο­φο­ριακό και οπτικό υλικό για τη διορ­γά­νωση.

Εγγρα­φές γίνο­νται καθη­με­ρινά, εκτός Σαβ­βά­του και Κυρια­κής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου στην οδό Βύρωνος 1. Ο Μαρα­θώ­νιος της Ρόδου διορ­γα­νώ­νε­ται από την Περι­φέ­ρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδε­κα­νή­σου,

με την υπο­στή­ριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου, ενώ έχει συμπε­ρι­λη­φθεί στο επίσημο καλε­ντάρι της AIMS.

Για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρίες και για συμ­με­το­χές:

www.rhodesmarathon.gr.

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέ­φωνο επι­κοι­νω­νίας: 2241030145 (καθη­με­ρι­νές 09.00-13.00)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.