Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Η ημέρα της κρίσης

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος, καθώς ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος αναμένεται να μάθει σε ποιους ποδοσφαιριστές θα μπορεί να στηριχθεί ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Η συμμετοχή των Στέλιου Ανδρίκου, Σταμάτη Καντιμοίρη, Φράνκο Τορεζάνι, Μανώλη Ευγενικού και Λούκας ντε Ολιβέιρα παραμένει αμφίβολη, καθώς οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και χθες για ακόμα μία φορά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Αν στην σημερινή προπόνηση οι αθλητές καταφέρουν και ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα, τότε αυτομάτως θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού, ενώ σε αντίθεση περίπτωση θα τεθούν νοκ άουτ και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου της πόλης μας.
Τα ευχάριστα στο στρατόπεδο του Α.Σ. Ρόδος προέρχονται από τον Χρήστο Αμανατίδη, καθώς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τερεζόπουλου, δείχνοντας σε καλή κατάσταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή των «ελαφιών».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες σε εντατικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον έμπειρο τεχνικό και τους συνεργάτες του να επικεντρώνονται σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θεωρεί ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση των «τοξοβόλων» είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Α.Σ. Ρόδος στην κατάκτηση της νίκης, που είναι και ο στόχος του, γι’ αυτό και σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, το βάρος έπεσε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής.
Η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί σήμερα, πιθανότατα στο γήπεδο Καλυθιών και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου της πόλης μας, με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Όπως έχει δηλώσει σε αθλητική ιστοσελίδα της Αθήνας προ ημερών ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, τα «ελάφια» θέλουν την νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής για βαθμολογικούς, αλλά και για λόγους γοήτρου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου