|
“Από σήμερα δεν υπολογίζω ως μέλος της παράταξής μου ούτε τον κ. Ηλία Ζωγραφίδη” αυτό δήλωσε μόλις πριν από λίγα λεπτά ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα.
Αυτό ωστόσο δεν ισχύει για τον κ. Δαδάο, διότι όπως είπε: “Ο κ. Δαδάος έχει λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά απέναντι σ εμένα και στην παράταξή μου”
|
Γ. Χατζημάρκος: “Εκτός παράταξης ο κ. Ηλίας Ζωγραφίδης”
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI







Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.