Από το Δήμο Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με αφορμή τη δημοσιότητα που δόθηκε και τα σχόλια που έγιναν, σε εφημερίδες και κανάλια, για την άσκηση προσφυγής από δικηγόρο της πόλης μας κατά του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ., ο Δήμος ενημερώνει το κοινό για τα εξής :
Mέχρι τώρα έχουν ασκηθεί και δικαστεί δεκάδες παρόμοιες προσφυγές διαφόρων προσώπων στους οποίους περιλαμβάνονται και δικηγόροι. Σε αυτές προβλήθηκε από τους αντιδίκους του κάθε δυνατό επιχείρημα για την ακύρωση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. Απορρίφθηκαν όλες από τα διοικητικά δικαστήρια, Πρωτοδικείο και Εφετείο. Συνεπώς, ο Δήμος έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξος και για τη νέα αυτή δίκη που αφορά τον ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. και οι υπηρεσίες του έχουν υποχρέωση να ενεργούν για την είσπραξή του.
Εκκρεμεί βέβαια για το ίδιο ζήτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως της τεχνικής Κοινοπραξίας που κατασκεύασε το Νοσοκομείο Ρόδου (με την οποία συμμαχεί το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου) και για την οποία η ενημέρωση που έχει ο Δήμος δικαιολογεί επίσης αισιοδοξία».
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/scholio-tou-dimou-gia-to-di-fo-do-2/













