ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Πάει για νέες μετεγγραφές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Ο Α.Σ. Ρόδος στην χει­με­ρινή μετεγ­γρα­φική περίοδο ενί­σχυσε το έμψυχο δυνα­μικό του, ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 4ο όμιλο με την από­κτηση πέντε ποδο­σφαι­ρι­στών.

Ο λόγος για τους Χρήστο Κασα­πάκη, Γιάννη Στε­φα­νίδη, Αντώνη Πιτταρά, Μάρκο Τορε­ζάνι και Γιώργο Μοσχάκη, με την διοί­κηση των «ελαφιών» να είναι έτοιμη να προ­σθέ­σει κι άλλους αθλητές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», οι άνθρω­ποι του συλ­λό­γου, πάντα σε συνερ­γα­σία με τον Σάββα Ορφα­νίδη, έχουν εντο­πί­σει δύο ενδια­φέ­ρου­σες περι­πτώ­σεις ποδο­σφαι­ρι­στών και έχουν ξεκι­νή­σει τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις μαζί τους, οι οποίες βρί­σκο­νται σε πολύ καλό σημείο.

Τα ονόματα των ποδο­σφαι­ρι­στών και οι ομάδες στις οποίες αγω­νί­ζο­νται δεν έχουν διαρ­ρεύ­σει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνω­ρί­ζει ότι πρό­κει­ται για αθλητές που αγω­νί­ζο­νται στην μεσαία και επι­θε­τική γραμμή.

Οι εξε­λί­ξεις στις περι­πτώ­σεις τους ανα­μέ­νο­νται μέσα στην εβδο­μάδα.

Στα αγω­νι­στικά

Τις προ­πο­νή­σεις τους συνέ­χι­σαν χθες οι ποδο­σφαι­ρι­στές του Α.Σ. Ρόδος, καθώς προ­ε­τοι­μά­ζο­νται για το εντός έδρας παι­χνίδι της 17ης αγω­νι­στι­κής με αντί­παλο τον Εργο­τέλη.

Το πρό­γραμμα διε­ξή­χθη στο βοη­θη­τικό του δημο­τι­κού σταδίου, με το βάρος, μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα, να πέφτει σε ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και σε αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Σήμερα τα «ελάφια» θα έχουν ρεπό για να ξεκου­ρα­στούν και την Τετάρτη θα επι­στρέ­ψουν στο γήπεδο για να συνε­χί­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους.

Στην χθεσινή προ­πό­νηση δεν συμ­με­τείχε ο Δημή­τρης Κων­στα­ντί­νου καθώς βρί­σκε­ται στην μονάδα που εκτίει την στρα­τιω­τική του θητεία και η επι­στροφή του στο νησί μας ανα­μέ­νε­ται σήμερα, όπως και ο Χρήστος Αμα­να­τί­δης που συνε­χί­ζει το πρό­γραμμα απο­θε­ρα­πείας, έπειτα από την επέμ­βαση στην οποία υπο­βλή­θηκε, με τον ποδο­σφαι­ρι­στή να βρί­σκε­ται με άδεια από τον Α.Σ. Ρόδος στην ιδιαί­τερα πατρίδα του ( Δράμα) για οικο­γε­νεια­κές του υπο­θέ­σεις και την Παρα­σκευή ανα­μέ­νε­ται να επι­στρέ­ψει στο νησί μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.