ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Ώρα ντέρμπι στην Κρεμαστή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ποδόσφαιρο

Με την διε­ξα­γω­γή δύο ανα­με­τρή­σε­ων, ολο­κλη­ρώ­νε­ται σή­με­ρα η 8η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.
Το ση­μα­ντι­κό­τε­ρο παι­χνί­δι της ημέ­ρας αλλά και της αγω­νι­στι­κής θα διε­ξα­χθεί στο γή­πε­δο Κρε­μα­στής, καθώς στις 14:00 ο δεύ­τε­ρος του βαθ­μο­λο­γι­κού πί­να­κα Φοί­βος θα υπο­δε­χθεί τον τρίτο Αντί­μα­χο, με την ανα­μέ­τρη­ση να έχει τον χα­ρα­κτή­ρα του ντέρ­μπι. Το παι­χνί­δι θα διευ­θύ­νει ο Δη­μή­τρης Ατσι­κνού­δας, με βοη­θούς την Βα­σι­λεί­ου και τον Μπέκα.
Το δεύ­τε­ρο παι­χνί­δι της ημέ­ρας θα διε­ξα­χθεί στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας στις 12:00 το με­ση­μέ­ρι, με τον πρω­το­πό­ρο Δια­γό­ρα θα αντι­με­τω­πί­ζει τον Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών. Το παι­χνί­δι θα «σφυ­ρί­ξει» ο Στα­μά­της Αντω­νάς, με βοη­θούς την Βούλ­γα­ρη και τον Αχιο­λά.
Ανα­λυ­τι­κά:
Α’ Κα­τη­γο­ρία
8η αγω­νι­στι­κή
Κυ­ρια­κή

● Κρε­μα­στή 2:00μ.μ.
Φοί­βος- Αντί­μα­χος
Διαι­τη­τές: Ατσι­κνού­δας, Βα­σι­λεί­ου, Μπέ­κας
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Ζαν­νε­τί­δης
Παρ. αγώνα: Πα­λαιο­λό­γος
● Δη­μο­τι­κό στά­διο 12:00
Δια­γό­ρας- Ηρα­κλής Λάρ­δου
Διαι­τη­τές: Αντω­νάς, Βούλ­γα­ρη, Αχιο­λάς
Παρ. διαι­τη­σί­ας: Τσαγ­γά­ρης
Παρ. αγώνα: Τσου­κα­λάς
Ρεπό: Αστέ­ρας Μα­σά­ρων

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.