Την προετοιμασία του για την μεσημβρινή αναμέτρηση της Κυριακής, δεύτερη συνεχόμενη σε ώρα … «σχολείου», κορυφώνει σήμερα ο Κολοσσός.
Οι «θαλασσί», με όλες τις μονάδες τους στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου (Καυκής και Γεωργαλλής είναι πλέον πανέτοιμοι για δράση), θα δουλέψουν και σήμερα σε υψηλούς ρυθμούς προπόνησης, ολοκληρώνοντας αύριο με το καθιερωμένο χαλαρό πρόγραμμα την προπονητική ενότητα της εβδομάδας, πριν το 9ο τζάμπολ της χρονιάς, κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.
Οι «θαλασσί», προέρχονται από καρέ συνεχόμενων νικών και θέλουν να κάνουν το πέντε στα πέντε στους τελευταίους αγώνες, προκειμένου να παγιωθούν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Ίκαρο του Λανς Χάρις, μία ομάδα με πολλές δυνατότητες όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, κρύβει παγίδες και ο κόουτς του Κολοσσού υπογραμμίζει καθημερινά στους παίκτες του τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Ίκαρος άλλωστε, διαθέτει μία δυνατή έδρα, όπως αποδεικνύει το 3 νίκες και 0 ήττες των νεοφώτιστων μέχρι σήμερα.
Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκαν χθες οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.
Πρόγραμμα και διαιτητές
Αύριο
¶γιος Θωμάς (16:00): Μαρούσι- Π.Α.Ο.Κ. (ΕΤ1)
(Αναστόπουλος- Παπαπέτρου- Μητσόπουλος/ Ακέλ)
Αλεξάνδρειο (19:15): ¶ρης- Ηρακλής (Nova Sports)
(Πηλοϊδης- Καρακατσούνης- Μάνος/ Σιμητόπουλος)
Ελληνικό (21:15): Α.Ε.Κ.- Παναθηναϊκός (Nova Sports)
(Φούφης- Ψαριανός- Μπίκας/ Ντίνος)
Κυριακή
Γλυφάδα (12:30): Ίκαρος Καλλιθέας- Κολοσσός ΒΑΠ
(Σπυρίδωνος- Αφεντουλίδης- Ανδρικόπουλος/ Κορασίδης)
Σ.Ε.Φ. (12:30): Ολυμπιακός- Περιστέρι (ΕΤ1)
(Ταβουλαρέας- Γκούμας- Μαλανδρής/ Παλάτος- Ορφανός)
Νέα Σμύρνη (16:00): Πανιώνιος- Ε.Κ. Καβάλας
(Σχινάς- Μπήτης- Σταματόπουλος/ Αγγελόπουλος)
Λαμία (16:00): Πανελλήνιος- Ηλυσιακός
(Χριστοδούλου- Σώμος- Καλδίρης/ Γκανάτσιος)
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/gia-to-pempto/













