Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Με Παυλίδη και Στεργενάκη

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΔ με επίσημη ανακοίνωσή της, παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση της Κυριακής, ανάμεσα στον Α.Σ. Ρόδος και την Θύελλα Ραφήνας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, ορίζεται ο Γιώργος Παυλίδης και οικονομικής επιστασίας ο Τάσος Στεργενάκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Για τον αγώνα Α.Σ. Ρόδος- Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, ώρα 16:30, παρατηρητής αγώνος ορίζεται ο Παυλίδης Γεώργιος και οικονομικής επιστασίας ο Στεργενάκης Αναστάσιος».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.