Ανακοινώθηκε το «θωρηκτό»

Η χθεσινή ημέρα, ήρθε απλά να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της «δσπορ» και να επιστεγάσει τη δεδομένη προφορική συμφωνία που είχε ο Διαγόρας, με τον 31χρονο πρώην επιθετικό του Παναιτωλικού, Πέτρο Ζουρούδη. Ο υψηλόσωμος Ρόδιος φορ, έβαλε την υπογραφή του χθες το μεσημέρι, όπως είχε γράψει μια μέρα πριν η «δσπορ» παρακολουθώντας εδώ και μία εβδομάδα της εξελίξεις στο θέμα του και επικύρωσε τη συνεργασία του με τον γηραιό για ένα χρόνο.
Ο Διαγόρας, με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ποντάρει στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με έναν φορ περιοχής που μπορεί να δώσει στους «κυανέρυθρους» τον …τσαμπουκά που χρειάζονται στο νέο πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή, ήταν η τρίτη και …φαρμακερή πρόταση του Διαγόρα στον Πέτρο Ζουρούδη, που τα δυο προηγούμενα χρόνια απέρριψε ισάριθμες προτάσεις της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Έτσι χθες, μετά τον Σούλη Παπαδόπουλο, ήρθε η σειρά του να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και να ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας, μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα.
Λίγο μετά την ανακοίνωσή του από την ΠΑΕ Διαγόρας και δεδομένης της συμφωνίας του γηραιού με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο Πέτρος Ζουρούδης, δήλωσε:
«Πιστεύω πως η συνεργασία μου με τον Διαγόρα, έγινε την κατάλληλη στιγμή, για να έχουμε σημαντικά οφέλη, τόσο η ομάδα όσο κι’ εγώ. Με το νέο προπονητή θα συνεργαστώ για πρώτη φορά, αλλά παρά το γεγονός αυτό υπάρχει χρόνια αλληλοεκτίμηση».