Αθλητικά

Τρέβορ, εσύ σούπερ σταρ!

Για μία ακόμη φορά ο Άρης Λυκογιάννης έκανε τη σωστή επιλογή… Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία του και μαζί με τον Ουσμάν Κρουμπαλί του Λαυρίου αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της 22ης αγωνιστικής στη Basket League. Αμφότεροι, συγκέντρωσαν 39 βαθμούς στο ranking ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της φετινής σεζόν. Τους 39 βαθμούς είχαν σημειώσει επίσης ο Δημήτρης Μαυροειδής στην αναμέτρηση Κηφισιά- Λαύριο της 3ης αγωνιστικής και ο Χρήστος Ταπούτος στην συνάντηση Καβάλα- Τρίκαλα της 15ης αγωνιστικής.
Ο 25χρονος Αμερικανός πόιντ-γκαρντ Τρέβορ Ρέλεφορντ είχε εξαιρετική επίδοση (με 35 πόντους, 13/14 βολές, 8/11 δίποντα, 2/5 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 4 κλεψίματα και τρία λάθη σε 34’ και 28’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού H Hotels επί του Κοροίβου (71-68). Ο Ρέλεφορντ τονίζει ότι η ομάδα του, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά την φετινή σεζόν και ότι οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους.
-Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε M.V.P. της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα, με πολύ υψηλό ranking και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας σου επί του Κοροίβου;
«Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να αναδειχθώ M.V.P. Αλλά, η πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε κόντρα στον Κόροιβο, έκανε ακόμη καλύτερα τα πράγματα».
-Ο Κολοσσός H Hotels θα προκριθεί στα πλέι οφ και τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν;
«Πραγματικά μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά τη φετινή σεζόν. Απλά, θα πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όλο αυτό το διάστημα, καθώς όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε το υλικό και έτσι θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου