Αθλητικά

Ο Γαλάνης «σφυρίζει» με Αιολικό

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος που προκρίθηκε σε βάρος του Πανθηραϊκού θα υποδεχθεί στις 15:00 στο «Οικονομίδειο» τον Αιολικό Μυτιλήνης. «Άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστείδης Γαλάνης, με βοηθούς τους Νίκο Ρούντο και Στέφανο Κυριακόπουλο, όλοι από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Γεωργία Ρώσση από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι προπονητής του Αιολικού είναι ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο του ΓΑΣ Ιάλυσου μέχρι τα μέσα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, γι’ αυτό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επιστροφή του στο «Οικονομίδειο» ως αντίπαλος αυτή την φορά.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Ερασιτεχνών
2η αγωνιστική
Τετάρτη 16/8

● «Οικονομίδειο» 3:00μ.μ.
ΓΑΣ Ιάλυσος- Ιωνικός
Διαιτητές: Γαλάνης, Ρούντος, Κυριακόπουλος
Παρ. διαιτησίας: Ρώσση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου