ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χάλασε» του αμυντικού μέσου και κοιτάνε άλλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Όπως έγρα­ψε η «δσπορ» οι άν­θρω­ποι της ΑΕΡΑ είχαν «κλεί­σει» ένα αμυ­ντι­κό μέσο από ομάδα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σουν πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους ενό­ψει της συ­νέ­χειας των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σε­ων τους.

Οι δύο πλευ­ρές είχαν έρθει σε προ­φο­ρι­κή συμ­φω­νία και απέ­με­ναν λε­πτο­μέ­ρειες για να ολο­κλη­ρω­θεί η με­τεγ­γρα­φή, που αφο­ρού­σαν την «ελευ­θέ­ρας» του πο­δο­σφαι­ρι­στή από την ομάδα που αγω­νι­ζό­ταν.

Τε­λι­κά η με­τεγ­γρα­φή του έμπει­ρου αμυ­ντι­κού μέσου, «χά­λα­σε» όπως ανα­φέ­ρουν οι Αφα­ντε­νοί, καθώς ο σύλ­λο­γος που αγω­νί­στη­κε στο πρώτο μισό της αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου αρ­νή­θη­κε να τον απο­δε­σμεύ­σει.

Η συ­γκε­κρι­μέ­νη εξέ­λι­ξη ανά­γκα­σε τους «ερυ­θρό­λευ­κους» να στρέ­ψουν την προ­σο­χή τους σε άλλες πε­ρι­πτώ­σεις πο­δο­σφαι­ρι­στών για την ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» οι άν­θρω­ποι της ΑΕΡΑ και ο προ­πο­νη­τής, Βαγ­γέ­λης Χο­σά­δας εξε­τά­ζουν την αγορά, προ­κει­μέ­νου να κά­νουν την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή επι­λο­γή.

Από εκεί και πέρα, το εκτός έδρας παι­χνί­δι της Δευ­τέ­ρας με τον Αντί­μα­χο για την 20η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, δεν έγινε καθώς λόγω της κα­κο­και­ρί­ας οι Αφα­ντε­νοί δεν κα­τά­φε­ραν να τα­ξι­δέ­ψουν για την Κω.

Πλέον η προ­σο­χή τους έχει στρα­φεί στο εντός έδρας ντέρ­μπι της 21ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο την πρω­το­πό­ρο Ρόδο.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των πο­δο­σφαι­ρι­στών της ΑΕΡΑ, ξε­κί­νη­σε χθες στο γή­πε­δο του συλ­λό­γου, με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και σε αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Μέσα στην εβδο­μά­δα ο Βαγ­γέ­λης Χο­σά­δας θα γνω­ρί­ζει αν θα μπο­ρεί να υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σί­ες των Μπά­μπη Επι­φά­νη, Χρή­στου Γαρ­γά­λη και Γιώρ­γου Κα­σιώ­τη που τα­λαι­πω­ρού­νται από προ­βλή­μα­τα τραυ­μα­τι­σμών.

Σί­γου­ρα εκτός πλά­νων θα είναι ο Μα­νώ­λης Κα­ψα­λά­κη που υπε­βλή­θη σε επέμ­βα­ση στους χια­στούς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.