ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες και στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τρακτέρ

Στους δρό­μους της Ρόδου θα βρε­θούν οι αγρό­τες, μετά την από­φα­ση να εντεί­νουν τις κι­νη­το­ποι­ή­σεις τους σε όλη την Ελ­λά­δα κατά του ασφα­λι­στι­κού.

Οι αγρό­τες της Νό­τιας Ρόδου θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν σή­με­ρα, στο παλιό δη­μαρ­χείο Γεν­να­δί­ου, γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση. Εκεί θ’ απο­φα­σι­στούν όλες οι λε­πτο­μέ­ρειες της αγρο­τι­κής κι­νη­το­ποί­η­σης στο νησί της Ρόδου. Στη γε­νι­κή συ­νέ­λευ­ση ανα­μέ­νε­ται να πα­ρα­βρε­θούν αγρό­τες και από άλλα ση­μεία του νη­σιού.

Οι αγρό­τες της Ρόδου δια­μαρ­τύ­ρο­νται τόσο για το σχέ­διο της ασφα­λι­στι­κής με­ταρ­ρύθ­μι­σης που προ­ω­θεί η κυ­βέρ­νη­ση, όσο και για τη φο­ρο­λο­γία των αγρο­τών ση­μειώ­νο­ντας ότι δεν αντέ­χουν το υψηλό κό­στος φο­ρο­λό­γη­σης και πρέ­πει να μπει φραγ­μός στα σχέ­δια της κυ­βέρ­νη­σης για να μην κα­ταρ­ρεύ­σει η πρω­το­γε­νής πα­ρα­γω­γή της χώρας.

Ο Γιώρ­γος Σαβ­βί­δης εκ μέ­ρους της συ­ντο­νι­στι­κής επι­τρο­πής των αγρο­τών μι­λώ­ντας στην ΕΡΤ Ρόδου είπε πως με τις κι­νη­το­ποι­ή­σεις, που κατά πάσα πι­θα­νό­τη­τα θα ξε­κι­νή­σουν την Τε­τάρ­τη, θέ­λουν να ενο­χλή­σουν την πο­λι­τεία για τα θέ­μα­τα που προ­έ­κυ­ψαν και όχι να δη­μιουρ­γή­σουν προ­βλή­μα­τα στην πόλη της Ρόδου, απευ­θύ­νο­ντας πα­ράλ­λη­λα πρό­σκλη­ση για με­γα­λύ­τε­ρη συμ­με­το­χή στις κι­νη­το­ποι­ή­σεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.