Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται στην κούρσα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που παρουσίασε η Βεργίνα Τηλεόραση.
Στην ερώτηση για την πρόθεση ψήφου ο κ. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 53%, ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 17%, ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 13,5% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10,5%.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.