Αθλητικά

Από την αρχή στα βάσανα…

Με στόχο να κάνει μία καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Καλυμνιακός. Οι «σφουγγαράδες» ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Καλύμνου, με τον Γιάννη Κοσσαρή να προπονεί τους παίκτες του κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης. Μάλιστα, το ρόστερ της νέας ομάδας είναι έτοιμο και σ’ αυτό υπάρχουν τέσσερα νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τους Μιχάλη Σκουμπουρδή, Σεβαστό Κορφιά, Μικέ Μονοκάνδυλο και Τάσο Πανταζή. Ο Γιάννης Κοσσαρής έχει αρκετούς αθλητές στη διάθεσή του για τη νέα χρονιά και στόχος του Καλυμνιακού είναι να προωθήσει και αρκετά νεαρά παιδιά σε σχέση με πέρσι. Εκτός από το ανδρικό τμήμα, η ομάδα της Καλύμνου θα συμμετέχει επίσης στο παιδικό και στο παμπαιδικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα στον όμιλο νήσων. Μάλιστα, δίπλα στον Γιάννη Κοσσαρή θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Χαντσαρίδης, που θα έχει καθήκοντα γενικού αρχηγού και τεχνικού συμβούλου στον Καλυμνιακό.
ΤΟ «ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ» ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Μιχάλης Σκουμπουρδής, Σεβαστός Κορφιάς, Μικές Μονοκάνδυλος, Τάσος Πανταζής
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Νίκος Μουσσάς, Σπύρος Ζαΐρης, Κώστας Κουλλιάς, Σταύρος Καραγεωργίου, Μικές Μονοκάνδυλος, Γιάννης Γερακιός, Κλεάνθης Αλαχιώτης, Περικλής Οικονομίδης, Γιώργος Αλαχούζος, Αριστείδης Βαβλάς, Μανώλης Γιαννουκάς, Μιχάλης Σφουγγαριστός, Αλέξανδρος Μαυρουδής, Αντώνης Σβύνος
ΕΦΥΓΑΝ: Ζαχαρίας Καρδούλιας (Ε.Α. Καλύμνου), Θανάσης Κοκκινίδης (Ε.Α. Καλύμνου), Στέλιος Ελ Κολί (Ε.Α. Καλύμνου), Θεόφιλος Καμπούρης (Ε.Α. Καλύμνου)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου