ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεμάτο διήμερο για τον «Ίκαρο»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΟΤΟΚΡΟΣ ΑΥΓΗΡΕΛΛΗΣ

Σε Κα­λα­μά­τα και Γιαν­νι­τσά θα βρί­σκο­νται οι οδη­γοί της Λέ­σχης Μο­το­συ­κλέ­τας Ρόδου «Ίκα­ρος» αυτό το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο για τις υπο­χρε­ώ­σεις τους στους αγώ­νες των Πα­νελ­λη­νί­ων Πρω­τα­θλη­μά­των.

Στην Κα­λα­μά­τα για τον δεύ­τε­ρο αγώνα του Πρω­τα­θλή­μα­τος MiniGP θα βρί­σκο­νται οι: Μά­ριος Κα­σά­πης και Κώ­στας Αυ­γη­ρέλ­λης. Ο Μά­ριος Κα­σά­πης μετά την κα­τά­κτη­ση της καρό ση­μαί­ας στον πρώτο αγώνα, θέλει να επα­να­λά­βει αυτή την καλή εμ­φά­νι­ση και να επι­στρέ­ψει στη Ρόδο με άλλη μία νίκη.  Ο Κώ­στας Αυ­γη­ρέλ­λης έχει σαν στόχο να ανέ­βει ψη­λό­τε­ρα στην κα­τά­τα­ξη, μετά την έκτη θέση που πήρε στον πρώτο αγώνα.

Στα Γιαν­νι­τσά θα βρί­σκο­νται τέσ­σε­ρις οδη­γοί του MotoCross για τον 6ο και προ­τε­λευ­ταίο αγώνα του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος

Ο πρω­το­πό­ρος της ΜΧ2Τ Φρα­γκί­σος Ζού­νης δεν έχει εξα­σφα­λί­σει ακόμη μα­θη­μα­τι­κά τον τίτλο της κα­τη­γο­ρί­ας κι έτσι δεν έχει πε­ρι­θώ­ρια για βαθ­μο­λο­γι­κές απώ­λειες. Μο­να­δι­κός του στό­χος είναι η νίκη και στα δύο σκέλη του αγώνα που θα τον φέ­ρουν πιο κοντά στην κα­τά­κτη­ση του πρω­τα­θλή­μα­τος. Ο Άρης Τσαρ­νάς μετά τον τραυ­μα­τι­σμό που είχε στον προη­γού­με­νο αγώνα, θέλει μια καλή εμ­φά­νι­ση για να μπο­ρέ­σει να δια­τη­ρή­σει και να βελ­τιώ­σει την θέση του στην βαθ­μο­λο­γία της ΜΧ1.

Ο Νίκος Λυ­ρί­ου ενώ ξε­κί­νη­σε με τις κα­λύ­τε­ρες προ­ϋ­πο­θέ­σεις το πρω­τά­θλη­μα στην ΜΧ1, δυ­στυ­χώς η με­τα­πή­δη­σή του στην ΜΧ2 τον έφερε να βρί­σκε­ται βαθ­μο­λο­γι­κά στην 8η και 16η θέση αντί­στοι­χα της βαθ­μο­λο­γί­ας των δύο κα­τη­γο­ριών, στε­ρώ­ντας του έτσι τις ελ­πί­δες για μία καλή θέση στην τε­λι­κή κα­τά­τα­ξη σε μία από τις δύο.

Τέλος ο Φί­λιπ­πος Για­κου­μά­κης δεί­χνει να εδραιώ­νε­ται στην 3η θέση της κα­τη­γο­ρί­ας ΟΡΕΝ και το μόνο που χρειά­ζε­ται είναι μία από τις γνω­στές του στα­θε­ρές εμ­φα­νί­σεις.

Mεγά­λος Xορη­γός της ομά­δας του Ίκα­ρου είναι η BLUE STAR FERRIES.

Η απο­στο­λή του ΙΚΑ­ΡΟΥ για τον 6ο αγώνα του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος MotoCross:

ΓΙΑ­ΚΟΥ­ΜΑ­ΚΗΣ Φί­λιπ­πος-Αντώ­νιος #3

Κα­τη­γο­ρία ΟΡΕΝ, με ΚΤΜ SXF 350

με χο­ρη­γούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES

ΖΟΥ­ΝΗΣ Φρα­γκί­σκος #37

Κα­τη­γο­ρία MX2T, με YAMAHA YZ 125

με χο­ρη­γούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕ­ΤΑ­ΦΟ­ΡΕΣ ΧΑ­ΤΖΗ­ΔΙΑ­ΚΟΣ, ΑΤΣΙ­ΚΝΟΥ­ΔΑΣ ΕΛΑ­ΣΤΙ­ΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK

ΛΥ­ΡΙΟΥ Νικος #161

Κα­τη­γο­ρία MX2, με YAMAHA YZF 250

με χο­ρη­γούς τους: YAMAHA MOTOΔΥ­ΝΑ­ΜΙ­ΚΗ, MB RACING.GR, PIAGGIO ΚΩ­ΣΤΑ­ΡΙ­ΔΗΣ, ΜILONIDIS ΕΛΑ­ΣΤΙ­ΚΑ, “ΣΤΕ­ΦΑ­ΝΟΣ“ ΕΣΤΙΑ­ΤΟ­ΡΙΟ, HPRINT.GR, RODOS SPEEDLINE, BIG BALLS MX , BLUE STAR FERRIES, LYRIOU MOTO SHOP

ΤΣΑΡ­ΝΑΣ Ανάρ­γυ­ρος (Άρης) #91

Κα­τη­γο­ρία MX1, με YAMAHA YZF 450

με χο­ρη­γούς τους: RACERX.GR, ΠΑ­ΠΑ­ΝΙ­ΚΟ­ΛΑ­ΚΗΣ ΜΟΤΟ, HERBAL LIFE, FERRARI CLEAN TEAM, ΤΑ­ΒΕΡ­ΝΑ “ΟΛΥ­ΜΠΙΑ”, ΠΑ­ΝΑ­ΓΙΩ­ΤΗΣ ΧΑ­ΔΟΥ­ΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕ­ΝΕΙΟ “ΣΤΕ­ΛΑ­ΡΑΣ”, ARGO ΨΑ­ΡΟ­ΜΠΑΣ, “ΝΙ­ΚΟ­ΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩ­Ι­ΝΟ CAFE, ΚΡΕ­Ο­ΠΩ­ΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟ­ΣΤΩ­ΓΛΟΥ STORES, ΠΕ­ΝΤΑ­ΦΟΥ­ΝΤΗΣ LG, ΖΑ­ΧΑ­ΡΙΑΣ ΚΑΝ­ΝΗΣ ΡΑ­ΚΟ­ΜΕ­ΛΑ­ΔΙ­ΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”

Η απο­στο­λή του ΙΚΑ­ΡΟΥ για τον 2ο αγώνα του Πα­νελ­λή­νιου Πρω­τα­θλή­μα­τος MiniGP:

ΑΥ­ΓΗ­ΡΕΛ­ΛΗΣ Κων­στα­ντί­νος #76

Κα­τη­γο­ρία OPEN PIT BIKE, με AYRTON KSR 158

με χο­ρη­γούς τους: BΑRISTA, FASOULARIS MOTOTEC, KYΡIAKOY, ΣΤΑ­ΜΟ­ΓΛΟΥ, Σ.Μ.Α.ΚΩ, ΚΑ­ΣΑ­ΠΗΣ ΕΛΑ­ΣΤΙ­ΚΑ.

ΚΑ­ΣΑ­ΠΗΣ Μά­ριος #21

Κα­τη­γο­ρία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155

με χο­ρη­γούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑ­ΣΑ­ΠΗΣ ΕΛΑ­ΣΤΙ­ΚΑ, RACETECH ΠΑ­ΠΑ­ΓΙΑΝ­ΝΗΣ

Ο Ίκα­ρος εύ­χε­ται «καλή επι­τυ­χία» στους αθλη­τές του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.