ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευρυμένο ωράριο σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αρχαιολογικό Μουσείο

Το υπουρ­γείο Πο­λι­τι­σμού, Παι­δεί­ας και Θρη­σκευ­μά­των ανα­κοι­νώ­νει ότι σύμ­φω­να με υπουρ­γι­κή από­φα­ση, που δη­μο­σιεύ­θη­κε στο Φ.Ε.Κ. αρ. 482/Β/30.03.2015, κα­θο­ρί­στη­κε διευ­ρυ­μέ­νο ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας σε Αρ­χαιο­λο­γι­κούς χώ­ρους, Μου­σεία και Μνη­μεία από την 1η Απρι­λί­ου 2015 έως την 31η Οκτω­βρί­ου 2015.

Για τον μήνα Απρί­λιο, οι Αρ­χαιο­λο­γι­κοί χώροι θα είναι επι­σκέ­ψι­μοι για το κοινό από τις 8:00 έως τις 19:00 (δύση ηλίου) και τα Μου­σεία από τις 08:00 έως τις 20:00.

Το διευ­ρυ­μέ­νο ωρά­ριο λει­τουρ­γί­ας ισχύ­ει για τους πα­ρα­κά­τω Αρ­χαιο­λο­γι­κούς Χώ­ρους, τα Μου­σεία και τα Μνη­μεία των Δω­δε­κα­νή­σων:

Εφο­ρεία Αρ­χαιο­τή­των Δω­δε­κα­νή­σου

Πα­λά­τι Με­γά­λου Μα­γί­στρου

 Αρ­χαιο­λο­γι­κό Μου­σείο Ρόδου

 Αρ­χαιο­λο­γι­κός Χώρος Ακρό­πο­λης Ια­λυ­σού

 Αρ­χαιο­λο­γι­κός Χώρος Κα­μεί­ρου

 Αρ­χαιο­λο­γι­κός Χώρος Ακρό­πο­λης Λίν­δου

 Αρ­χαιο­λο­γι­κό Μου­σείο Κω

 Αρ­χαιο­λο­γι­κός Χώρος Ασκλη­πιεί­ου Κω

 Κά­στρο Νε­ραν­τζιάς Κω

Την πρώτη Κυ­ρια­κή του Απρι­λί­ου (5 Απρι­λί­ου 2015), οι Αρ­χαιο­λο­γι­κοί Χώροι, τα Μου­σεία και τα Μνη­μεία θα είναι ανοι­χτά για το κοινό με μονή βάρ­δια, λόγω ρύθ­μι­σης θε­μά­των του προ­σω­πι­κού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.