Αθλητικά

Ώρα για πλέι-οφ

Την Κυριακή (13:00) πρόκειται να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και τον Ιπποκράτη Κω, στο πλαίσιο της α’ φάσης των πλέι-οφ της Α1 Κατηγορίας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιάννη Παπούλη, ο οποίος θα έχει όλα τα κορίτσια στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση.
Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναθλητικός Συκεών δικαίωσαν πλήρως τα προγνωστικά που τους ήθελαν να υποβιβάζονται στην Α2 Κατηγορία, αφού ήταν μακράν οι πιο αδύναμες ομάδες της Α1 Κατηγορίας και πλέον όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα πλέι-οφ. Μετά τη λήξη των πλέι-άουτ και το φάιναλ-φορ του κυπέλλου γυναικών, θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ με τον Ιπποκράτη Κω να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα τους από τη regular season και έτσι το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι του Ιπποκράτη με το σωματείο του Νέου Ρυσίου. Στην κανονική περίοδο ο Ιπποκράτης κέρδισε στην Κω με 85-67 και ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη με 68-51.
ΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦ
1οι ΑΓΩΝΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(22/03):
Νέο Ρύσιο (13:00): Αναγέννηση Νέου Ρυσίου- Ιπποκράτης Κω
Αργοναύτες (14:00): Ελληνικό- Αθηναϊκός
Βούλα (14:30): Πρωτέας Βούλας- Τερψιθέα Γλυφάδας
Παναθηναϊκού (15:00): Παναθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ.
2οι ΑΓΩΝΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ(25/03):
Εργάνη (18:00): Αθηναϊκός- Ελληνικό (εάν χρειαστεί)
Π.Α.Ο.Κ. (16:00): Π.Α.Ο.Κ.- Παναθηναϊκός (εάν χρειαστεί)
Κως (16:00): Ιπποκράτης Κω- Αναγέννηση Νέου Ρυσίου
ΠΕΜΠΤΗ(26/03):
Γλυφάδα (17:00): Τερψιθέα Γλυφάδας- Πρωτέας Βούλας (εάν χρειαστεί)
3οι ΑΓΩΝΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(29/03):
Νέο Ρύσιο(13:00): Αναγέννηση Νέου Ρυσίου- Ιπποκράτης Κω (εάν χρειαστεί)
Αργοναύτες (14:00): Ελληνικό- Αθηναϊκός (εάν χρειαστεί)
Βούλα (14:00): Πρωτέας Βούλας- Τερψιθέα Γλυφάδας (εάν χρειαστεί)
Παναθηναϊκού (15:00): Παναθηναϊκός- Π.Α.Ο.Κ. (εάν χρειαστεί)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου