ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι, πίτα και τουρνουά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ

Το κέφι, ο χορός και οι εκ­πλή­ξεις ήταν τα κύρια χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά του απο­κριά­τι­κου πάρτι που διορ­γά­νω­σε την πε­ρα­σμέ­νη Πα­ρα­σκευή για τους αθλη­τές και τις αθλή­τριές του ο Ρο­δια­κός Σύλ­λο­γος Φίλων Πε­το­σφαί­ρι­σης «Τελ­χι­νίς».

Μετά το ξε­φά­ντω­μα των «μι­κρών», τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες, τη σκυ­τά­λη στη δια­σκέ­δα­ση πήραν οι με­γα­λύ­τε­ροι σε ηλι­κία έως αργά το βράδυ.

Το Σάβ­βα­το (21/2), το ρο­δί­τι­κο σω­μα­τείο έκοψε την βα­σι­λό­πι­τά του στα γή­πε­δα μπιτς βόλεϊ του Αθλη­τι­κού Κέ­ντρου Καλ­λι­πά­τει­ρα (Κο­ρα­κό­νε­ρο). Και όπως συμ­βαί­νει τα τε­λευ­ταία πέντε χρό­νια μετά την κοπή της πίτας ακο­λού­θη­σε τουρ­νουά μπιτς βόλεϊ που ολο­κλη­ρώ­θη­κε αργά το βράδυ.

Το ΔΣ της Τελ­χι­νί­δας θέλει να ευ­χα­ρι­στή­σει τη Διεύ­θυν­ση του 4ου Γυ­μνα­σί­ου Ρόδου και τους αθλη­τές και αθλή­τριές του για την πο­λύ­τι­μη βο­ή­θεια στην πραγ­μα­το­ποί­η­ση των δύο αυτών εκ­δη­λώ­σε­ων καθώς επί­σης και τις  πα­ρα­κά­τω επι­χει­ρή­σεις για τις προ­σφο­ρές τους: Σού­περ Μάρ­κετ Σπα­νός, STADIUM SPORT, TAKE IT accessories cosmetics, SPORTMANIA, PIT STOP Τσα­γκα­ρά­κης, Κυ­πρια­κή Τα­βέρ­να ” Το Αγρι­νό”, Colloseum fashion store,  Piu Donna , Mon Monte , Βι­βλιο­πω­λείο ” Το Κα­ρα­βά­κι”, Κομ­μω­τή­ριο » IN SALON», PARANOIA, Golden Nuts και την Ένωση Αγρο­τι­κών Συ­νε­ται­ρι­σμών Δω­δε­κα­νή­σου.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.