Τοπικές Ειδήσεις

Κάλεσμα σου Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Στις 1 Νοεμβρίου 11:00 ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου θα σταθεί πλάι στην Επιτροπή Αγώνα της Ν. Ρόδου. Θα στηρίξουμε και εμείς από μεριά μας τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων της Ν. Ρόδου, για στελέχωση του Π.Ι. Γενναδίου με μόνιμο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό και διασώστες του ΕΚΑΒ, ώστε να λειτουργεί το ιατρείο όλο τον χρόνο, όλη την μέρα, με διαθέσιμο ασθενοφόρο. Να αναβαθμιστεί το Π.Ι. Γενναδίου σε Κέντρο Υγείας.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτόν τον αγώνα γιατί και εμείς αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι γιατί και εμείς είτε ως κάτοικοι, είτε ως επισκέπτες έχουμε την απαίτηση να υπάρχει ένα κέντρο υγείας στην Ν. Ρόδο που θα μας εξασφαλίζει μια βασική υγειονομική κάλυψη.

Κοινά τα προβλήματα – Κοινός ο Αγώνας

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου