Η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου με συνεχή παρουσία στις εθνικές μας επετείους, στις τοπικές μας εκκλησιαστικές εορτές, στους ετήσιους εορτασμούς των Χριστουγέννων και του Πάσχα, αλλά και όλο το καλοκαίρι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου μας, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας και στους ξένους επισκέπτες που έχουν την ευκαιρία να την ακούν σε σημεία της πόλης μας, αλλά και σε Δημοτικές -Τοπικές Κοινότητες του νησιού μας.

Στο πλαίσιο των μουσικών εργαστηρίων του ΔΟΠΑΡ, η Φιλαρμονική Ρόδου με την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Δημήτρη Χαλκιά και των μουσικών της παραδίδουν μαθήματα μουσικής δωρεάν με στόχο την δημιουργία φυτωρίου στην Φιλαρμονική Ρόδου.

Η παρουσία των μικρών παιδιών στην Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 έδειξε την πρόοδο που έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και ακόμη περισσότερα παιδιά να ενταχθούν στο φυτώριο της Φιλαρμονικής Ρόδου.

Θερμά συγχαρητήρια στον αρχιμουσικό, στους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου και στα παιδιά για την εξαιρετική παρουσία τους.

Ένα σχόλιο στο Μαθήματα μουσικής από την Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου

  1. Avatar Ο/Η Μερκούρης λέει:

    Όταν το 2000 κάποιος μωρός έδιωχνε τα νέα παιδιά από την Φιλαρμονική ακόμη και τους συνταξιούχους με το μεράκι της συμμετοχής, και ήταν απροσπέλαστη παρά μόνο στο μόνιμο προσωπικό, και έγινε παρεξήγηση. Πράγματι σήμερα με το Δημήτρη Χαλκιά γίνετε πολύ σοβαρή δουλειά και μπορεί η Φιλαρμονική να είναι από τις καλύτερες.Άριστη η εμφάνιση της στην 28η Οκτωβρίου. Όμως κι` ο ΔΟΠΑΡ να κοιτάξει να κάνει τ` αυτονόητα σ` αυτούς τους άριστους μουσικούς. Να τους παρέχει προληπτική ιατρική με την ετήσια ακτινογραφία θώρακος και το 1 λίτρο γάλα που δικαιούται οι μουσικοί σε κάθε υπηρεσία.
    Παράκληση στο αγαπητό Δημήτρη, Ελληνικά, Ελληνικά, Ελληνική Μουσική, να γεμίζει η ψυχούλα του κόσμου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ