Ακόμα έναν ποδοσφαιριστή πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό τους οι Πάνθηρες, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη, με τον σύλλογο να επισημοποιεί την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία περιλαμβάνονται δηλώσεις του αθλητή και του προέδρου Κωνσταντίνου Διάκου:
«Ο Βαγγέλης Τριανταφυλλίδης είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων. Μέχρι και πρόσφατα φορούσε την φανέλα της Α.Ε. Κύπρος, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από τον Διαγόρα (Νέοι και ανδρική ομάδα), τον Ευκλή Σορωνής και τον Διαγόρα Βατίου.
Έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου του 1997 και μπορεί να παίξει με επιτυχία στον άξονα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να δώσει άλλη ποιότητα στον άξονα της ομάδας μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.
Ο ίδιος, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:
‘’Αυτό που με δελέασε είναι το γεγονός ότι οι Πάνθηρες αποτελούνται από πολλούς νεαρούς παίκτες. Θέλω και εγώ λοιπόν να βοηθήσω όσο μπορώ τα μικρά παιδιά τα οποία που θυμίζουν και εμένα όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο’’.
Διάκου: ‘’Άλλος ένας ποιοτικός παίκτης’’
Μιλώντας για τη νέα συμφωνία, ο πρόεδρος των Πανθήρων Κωνσταντίνος Διάκου δήλωσε:
‘’Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί προσθέτουμε στο δυναμικό μας έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για να υλοποιήσουμε τους στόχους που θέτουμε για τη νέα χρονιά. Οι Πάνθηρες, θα κάνουν μελετημένες κινήσεις σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυσή τους. Θα προσθέσουμε στο δυναμικό μας παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά που είναι επίσης ένας πολύ μεγάλος στόχος’’.
Η οικογένεια των Πανθήρων καλωσορίζει τον Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ