Αθλητικά

Ξεκινάει το πρωτάθλημα ομάδων στον Ο.Α.Μ.Ρ.

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει το τριήμερο πρωτάθλημα ομάδων όπεν 4ης βαθμίδας, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ξενοδοχείο Σεμίραμις, την Tρίτη 2/4, την Τετάρτη 3/4 και την Πέμπτη 4/4. Η ώρα έναρξης όλων των ημερίδων έχει ορισθεί στις 21:00. 2. Τρόπος διεξαγωγής O αγώνας θα διεξαχθεί σε μία κατηγορία όπεν.

Το σύστημα του αγώνα θα καθοριστεί από το διαιτητή μετά την οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό και η βαθμολογία της κάθε διανομής θα υπολογίζεται σε IMPs με μετατροπή αυτών σε VPs. Θα ισχύουν ο ΔΚΑΜ/17, και οι Πάγιοι Κανονισμοί της ΕΟΜ.

O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα θα δοθούν στην πρώτη ομάδα.

Όροι συμμετοχής: Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/17. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 1/4 και ώρα 21:00. Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν δεκτές μόνο κατά την κρίση του διαιτητή. Η συμμετοχή ορίζεται σε € 60 ανά ομάδα και θα καταβληθεί την πρώτη ημέρα του αγώνα.

Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή Επιτροπή εφέσεων: Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ, Οργανωτική Επιτροπή: το Δ.Σ. του Ομίλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου