Ειδήσεις

Δρομολογείται το Κολυμβητήριο Ιαλυσού

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού ΔΕ Ιαλυσού Δημήτρη Τσίκκη, το Τοπικό Συμβούλιο, και μικτό κλιμάκιο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑΡ επισκέφτηκε την Ιαλυσό, για την δρομολόγηση των μελετών για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου Ιαλυσού. Πρόκειται για ένα έργο που παραμένει εδώ και δεκατέσσερα χρόνια βαλτωμένο.

Η μελέτη για την ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών του κολυμβητηρίου έχει ολοκληρωθεί, ενώ ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΡ, να προχωρήσουν σε αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης των υδραυλικών και η/μ εγκαταστάσεων προκειμένου να είναι έτοιμη η οριστική ηλεκτρομηχανολογική μελέτη μέχρι το τέλος Απριλίου. Στόχος είναι να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος των μελετών, προκειμένου η Δημοτική Αρχή να μπορέσει να εξετάσει τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του έργου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το εργοτάξιο του νέο Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιαλυσού, στο οποίο οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Ο Δήμαρχος ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της σύσκεψης δήλωσε: «Το Κολυμβητήριο Ιαλυσού, μια σημαντική υποδομή για την Ιαλυσό λιμνάζει από το 2004. Η Δημοτική Αρχή με αποφασιστικότητα και όραμα, δρομολογεί το έργο, ενώ σύντομα θα είναι έτοιμος και ο πρώτος Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Ιαλυσό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου