Αθλητικά

Μικτές ομάδες: Προπόνηση – προεπιλογής την Δευτέρα

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΔ, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Μιχάλης Αδαμάκης κάλεσε τις ομάδες να στείλουν αθλητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2005 για προπόνηση- προεπιλογής των Μικτών Ομάδων της Δωδεκανήσου.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα στις 15:00 στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«O πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Αδαμάκης Μιχάλης καλεί τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και τους προπονητές τους που έχουν στις τάξεις τους παίκτες γεννηθέντες το έτος 2005, να στείλουν κατ’ επιλογή από 4-5 αθλητές.
Η πρώτη προπόνηση προεπιλογής και αξιολόγησης θα γίνει την Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.Δ – Δ.Α.Κ. Καλλιπάτειρα.
Παρακαλούνται οι αθλητές να συνοδεύονται από τους γονείς, ή μέλη ομάδων ή προπονητές και να φέρουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό προπόνησης, αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες ). Επίσης θα έχουν βιογραφικό σημείωμα με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, ομάδα, θέση και κινητό-σταθερό τηλέφωνο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου