Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Πολυβώτης και η Κύπρος, στο δεύτερο παιχνίδι του προγράμματος της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, στον 1ο όμιλο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε όλη την διάρκειά του, με τα πρώτα σαράντα λεπτά να έχουν όλη την ουσία, καθώς σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, με τον Σφακιανό να κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ που κόντραρε σε αμυντικό ξεγελώντας τον τερματοφύλακα της Κύπρου, Πεστλίκη, καταλήγοντας στα δίχτυα του για το 1-0.
Η Κύπρος ισοφάρισε στο 35ο λεπτό, με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκα, που κέρδισε ο ίδιος ο έμπειρος επιθετικός των φιλοξενούμενων.
Με λάθη η διαιτησία του Αλέξανδρου Σπάρταλη, χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Βασιλείου και Φασουλάρης.
Οι συνθέσεις:
Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης Μ. (46ο Ορσάρης), Καραγιάννης, Καλογηράτος, Καρακωνσταντίνος , Σβύνος, Φωτείνης, Σφακιανός, Ανδριώτης, Σπυριδάκης, Κακιάς ( 88ο Χατζηνικολάου), Δερμιτζάκης ( 75ο Χαρτοφύλλης Π.)
Κύπρος: Πεστλίκης, Βασιλείου, Τόσκα, Παναγιώτου, Τσίρκος ( 78ο λ.τρ. Αγγελίδης), Αλαφάκης, Ροδίτης, Τσακμακίδης, Νίκας, Κιάρι, Καρτάλης ( 60ο Γκλάβας)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ