Ειδήσεις

Διευρυμένο ωράριο σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία

Το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με υπουργική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. αρ. 482/Β/30.03.2015, καθορίστηκε διευρυμένο ωράριο λειτουργίας σε Αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και Μνημεία από την 1η Απριλίου 2015 έως την 31η Οκτωβρίου 2015.

Για τον μήνα Απρίλιο, οι Αρχαιολογικοί χώροι θα είναι επισκέψιμοι για το κοινό από τις 8:00 έως τις 19:00 (δύση ηλίου) και τα Μουσεία από τις 08:00 έως τις 20:00.

Το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας ισχύει για τους παρακάτω Αρχαιολογικούς Χώρους, τα Μουσεία και τα Μνημεία των Δωδεκανήσων:

Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου
Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου
 Αρχαιολογικό Μουσείο Ρόδου
 Αρχαιολογικός Χώρος Ακρόπολης Ιαλυσού
 Αρχαιολογικός Χώρος Καμείρου
 Αρχαιολογικός Χώρος Ακρόπολης Λίνδου
 Αρχαιολογικό Μουσείο Κω
 Αρχαιολογικός Χώρος Ασκληπιείου Κω
 Κάστρο Νεραντζιάς Κω

Την πρώτη Κυριακή του Απριλίου (5 Απριλίου 2015), οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία θα είναι ανοιχτά για το κοινό με μονή βάρδια, λόγω ρύθμισης θεμάτων του προσωπικού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου