ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης Αρχαγγέλου: Συνεχίζεται η αναζήτηση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Την ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους ενό­ψει της συ­νέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, έχουν απο­φα­σί­σει οι άν­θρω­ποι του Άρη Αρ­χαγ­γέ­λου.

Ο προ­πο­νη­τής Γιώρ­γος Σάβ­βε­νας έχει ζη­τή­σει την από­κτη­ση πο­δο­σφαι­ρι­στών στον χώρο της με­σαί­ας γραμ­μής, καθώς εκεί έχουν εντο­πι­στεί κενά στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό από τους τραυ­μα­τι­σμούς που έχουν πλή­ξει τους «κι­τρι­νό­μαυ­ρους».

Όπως έχει απο­κα­λύ­ψει η «δσπορ» οι άν­θρω­ποι της ομά­δας, πάντα σε συ­νερ­γα­σία με τον νεαρό τε­χνι­κό είχαν ξε­κι­νή­σει προ­ερ­γα­σία στα με­τεγ­γρα­φι­κά τους εδώ και ημέ­ρες, ωστό­σο, ακόμα δεν έχουν εντο­πι­στεί οι κα­τάλ­λη­λοι πο­δο­σφαι­ρι­στές με τα χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά που επι­θυ­μούν οι Αρ­χαγ­γε­λί­τες.

Επο­μέ­νως η ανα­ζή­τη­ση των κα­τάλ­λη­λων πο­δο­σφαι­ρι­στών συ­νε­χί­ζε­ται, με τους «κι­τρι­νό­μαυ­ρους» να ευ­ελ­πι­στούν μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα να προ­κύ­ψουν εξε­λί­ξεις στην ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Στα αγω­νι­στι­κά

Ημέρα προ­πό­νη­σης ήταν η χθε­σι­νή για τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του Άρη, με το πρό­γραμ­μα να διε­ξά­γε­ται το από­γευ­μα το γή­πε­δο Αρ­χαγ­γέ­λου και το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις τα­κτι­κής και φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης, ενώ διε­ξή­χθη και οι­κο­γε­νεια­κό διπλό.

Σή­με­ρα οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» θα έχουν ρεπό και την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα θα επι­στρέ­ψουν στο γή­πε­δό τους για να συ­νε­χί­σουν τις προ­πο­νή­σεις τους.

Την προ­σε­χή Τρίτη και Τε­τάρ­τη θα έχουν εκ νέου ρεπό για να ξε­κου­ρα­στούν και να πε­ρά­σουν με τις οι­κο­γέ­νειές τους την Πρω­το­χρο­νιά και την Πέμ­πτη θα επα­νέλ­θουν στις προ­πο­νή­σεις τους.

Τέλος, να ανα­φέ­ρου­με ότι το Σάβ­βα­το 5 Ια­νουα­ρί­ου έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί φι­λι­κό παι­χνί­δι. Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» θα αντι­με­τω­πί­σουν στις 15:30 στο γή­πε­δο Αρ­χαγ­γέ­λου την ΑΕΡΑ, προ­κει­μέ­νου ο Γιώρ­γος Σάβ­βε­νας να βγά­λει χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την αγω­νι­στι­κή κα­τά­στα­ση των πο­δο­σφαι­ρι­στών του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.