ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρήστος Ευστρατίου: Σήμερα, ο μόνος που δεν μπορεί να κουνά το δάκτυλο του είναι ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ 

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ευστρατίου
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Χρή­στος Ευ­στρα­τί­ου ανα­φέρ­θη­κε σε αυ­θαί­ρε­τες πα­ρεμ­βά­σεις της ΔΕΥΑΡ σε χώρο ευ­θύ­νης της Πε­ρι­φέ­ρειας.
  • Η δη­μο­σιο­ποί­η­ση των αυ­θαί­ρε­των πα­ρεμ­βά­σε­ων προ­κά­λε­σε αντι­δρά­σεις, με τον Πρό­ε­δρο της ΔΕΥΑΡ να χα­ρα­κτη­ρί­ζει την ενέρ­γεια «λάθος».
  • Η Πε­ρι­φέ­ρεια αδειο­δό­τη­σε την πα­ρέμ­βα­ση κοντά στην Ε.Ο. Ρόδου-Λίν­δου, μετά την υπο­βο­λή σχε­τι­κού αι­τή­μα­τος από τη ΔΕΥΑΡ.
  • Ο Χρή­στος Ευ­στρα­τί­ου τό­νι­σε ότι ο Πρό­ε­δρος της ΔΕΥΑΡ δεν έχει το δι­καί­ω­μα να κουνά το δά­κτυ­λο, υπο­νο­ώ­ντας την ευ­θύ­νη του.

Ο αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χης κ. Χρή­στος Ευ­στρα­τί­ου δή­λω­σε τα εξής:

Σχε­τι­κά με αυ­θαί­ρε­τες πα­ρεμ­βά­σεις της ΔΕΥΑΡ σε χώρο ευ­θύ­νης της Πε­ρι­φέ­ρειας

Τον Αύ­γου­στο, όταν δια­πι­στώ­σα­με αυ­θαί­ρε­τες πα­ρεμ­βά­σεις σε χώρο ευ­θύ­νης της Πε­ρι­φέ­ρειας, κά­να­με το «λάθος», κατά τον Πρό­ε­δρο της ΔΕΥΑΡ, να το δη­μο­σιο­ποι­ή­σου­με.

Σή­με­ρα, η Πε­ρι­φέ­ρεια έχει αδειο­δο­τή­σει-ως «εκ­δι­κη­τι­κή» που είναι- την συ­γκε­κρι­μέ­νη πα­ρέμ­βα­ση πα­ρα­πλεύ­ρως της Ε.Ο. Ρόδου-Λίν­δου, και αφού η ΔΕΥΑΡ κα­τά­θε­σε σχε­τι­κό αί­τη­μα μετά την δη­μο­σιό­ποι­η­ση της αυ­θαί­ρε­της πα­ρέμ­βα­σης.

Σή­με­ρα, ο μόνος που δεν μπο­ρεί να κουνά το δά­κτυ­λο του είναι ο Πρό­ε­δρος της ΔΕΥΑΡ

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμ­μα­τα για αυτόν.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.