Νέες πολιτικές αντιδράσεις πυροδοτεί απόδειξη πληρωμής σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος φερεται να πλήρωσε το ξενοδοχείο όπου διέμεινε στο Λονδίνο με μετρητά και όχι με την πιστωτική του κάρτα, όπως είχε διαβεβαιώσει την ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα.

Η απόδειξη πληρωμής ύψους 2.642 στερλινών, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα “Παραπολιτικά” στο αυριανό της φύλλο, οδήγησε τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη να κατηγορήσει για ψέματα τον Πάνο Καμμένο και να ζητήσει την άμεση παραίτησή του, μέσω ανάρτησης που έκανε στο twitter.

Στην απόδειξη, ως διεύθυνση δεν φαίνεται αυτή του σπιτιού ή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Άμυνας, αλλά η διεύθυνση του υπουργείου.

Όπως γράφει ο Στ. Θεοδωράκης:

“Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!

Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας”.

Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!

 

Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ