Τοπικές Ειδήσεις

Το Ε.Κ.Ρ συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην Γ/βάθμια εκπαίδευση

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού που σε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη, λόγω συνθηκών, περίοδο κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα και τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Πολλά μπράβο ανήκουν στους γονείς των μαθητών που στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών, τα βοήθησαν και τα στήριξαν με κάθε τρόπο ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Μπράβο όμως θα πρέπει να πούμε και στους καθηγητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να επιτελέσουν σωστά το λειτούργημά τους με αποτέλεσμα την εισαγωγή των παιδιών στην ΄Γ/βάθμια εκπαίδευση.

Όσο για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν πρέπει να απογοητεύονται. Η ζωή δεν σταματά σε αυτή την αποτυχία. Να συνεχίσουν να ονειρεύονται, να θέτουν στόχους για το μέλλον τους και θα συναντήσουν πολλές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ            ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου