Τοπικές Ειδήσεις

Αποχαιρετιστήριο Μήνυμα Δημάρχου Καρπάθου

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες,

Αγαπητοί μου δημότες,

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Ομολογώ ότι σήμερα ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου, αφού οικειοθελώς κλείνει ένας πολυετής κύκλος προσφοράς και ζωής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση . Ένας κύκλος γεμάτος εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περίπου 30 χρόνια υπηρέτησα τον Δήμο και οφείλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους δημότες που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι τίμησα την ψήφο τους εργαζόμενος άδολα, επίμονα, με πολύμορφο κόστος, με συνέπεια, με σοβαρότητα σε όποιο πόστο και αν κλήθηκα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Σ’ αυτά

τα χρόνια αγάπησα τον Δήμο, πίστεψα σε μια δυναμική προοπτική και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία μέρα .

Ακόμη και τώρα που διατυπώνω αυτές τις σκέψεις πιστεύω ακράδαντα στον δυναμικό ρόλο που μπορεί να παίξει τώρα και στο μέλλον η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για αυτό εύχομαι από καρδιάς στο νέο Δήμαρχο και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, Καλή Επιτυχία, Δύναμη και Σύμπνοια για την ολοκλήρωση και την επίτευξη των στόχων τους.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου , τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα όσους υπερέβαλαν εαυτόν, σε όσους με στήριξαν και με ενθάρρυναν αλλά και όσους έπραξαν το αντίθετο.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. και κρατώ μόνο θετικές αναμνήσεις από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση.

Ιδιαίτερη μνεία στους στενούς συνεργάτες και τα στελέχη της παράταξης μου που με στήριξαν μέχρι τέλους.

Ευχαριστώ όλους τους Καρπάθιους για τη εμπιστοσύνη και για την θετική ή αρνητική κριτική που μου άσκησαν.

Δεν μπορώ να αποποιηθώ την εμπειρία που έχω αποκτήσει μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια συσσωρευμένων βιωμάτων και γνώσεων. Χρησιμοποιώντας αυτή την κτίση μου θα παραμείνω ενεργός πολίτης με άποψη και θέση στα ζητήματα του νησιού μας

Τέλος εκφράζω την βαθιά ευγνωμοσύνη στην οικογένεια μου. Όλες αυτές τις δεκαετίες με προσωπικό τους κόστος με υποστήριξαν και έδειχναν κατανόηση κάθε φορά που έβαζα το καθήκον πάνω από τις οικογενειακές στιγμές και χαρές μας.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ. Εύχομαι ό, τι καλύτερο για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας Καρπάθου

Ο Απερχόμενος Δήμαρχος Καρπάθου

Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου