Τοπικές Ειδήσεις

Τα Ροδιτόπουλα σημείωσαν και φέτος μεγάλες επιτυχίες! -Οι πρώτοι των πρώτων, μιλούν στη «δημοκρατική»

Οι πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι πρώτοι των πρώτων, μιλούν στη «δημοκρατική» για την επιτυχία τους και τους κόπους που κατέβαλαν για να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022, βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων μαθητών. Η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της αναστολής λειτουργίας των σχολείων και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ήταν η δυσκολότερη όλων στην πορεία των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Ωστόσο τα Ροδιτόπουλα, παρά τα προβλήματα και τις αντίξοες συνθήκες κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς κατάφεραν για μία ακόμη φορά να σκοράρουν ψηλά και να εξασφαλίζουν θέσεις σε περιζήτητες σχολές και να σημειώσουν μεγάλες επιτυχίες.
Τα περισσότερα από τα παιδιά, κατάφεραν να περάσουν στις σχολές της πρώτης επιλογής τους.
Οι πρωταγωνιστές των Πανελληνίων Εξετάσεων, οι πρώτοι των πρώτων, μιλούν στη «δ» για την επιτυχία τους, τους κόπους που κατέβαλαν για να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.


1ο ΓΕΛ Βενετόκλειο
Μιχαήλ Παλαιός ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ-18.905 μόρια
Η Ιατρική ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή των Αθηνών.
Ευχαριστώ όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο αγώνα και εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που θα ξεκινήσουν τώρα την προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Γιώργος Τσακίτης ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)-17.100 μόρια
Αν και πέρασα στη σχολή της δεύτερής μου επιλογής, είμαι απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους γονείς και στην οικογένειά μου, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους, όσους με στήριξαν σ’ αυτή μου την προσπάθεια.
Παναγιώτης Κλαδογένης Πρώτος στη σχολή Ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών του ΠΑΔΑ-17860 μόρια
Είμαι χαρούμενος που πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής και μάλιστα πρώτος κατά σειρά. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, τους γονείς και τους φίλους μου για τη στήριξη και τη συμπαράσταση και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους υποψήφιους.
Φλόριαν Μπυλύκμπασι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΠΘ) 18.240 μόρια
Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση που πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα. Επιτέλους, το μεγάλο ταξίδι των Πανελληνίων τελείωσε με θετικό τρόπο.
Δημήτρης Φιλόπουλος ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) – ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ-17.730 μόρια
Είμαι ευχαριστημένος που πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα. Ευχαριστώ τους γονείς μου που με στήριξαν και εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες καλές σπουδές!
Αγγελική Παπανικολάου Πρώτη στη ΣΧΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ (ΑΙΓΑΛΕΩ)-17.090 μόρια
Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα των Πανελληνίων.
Διάλεξα τη συγκεκριμένη σχολή επειδή το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει αρκετή Χημεία που μου αρέσει ως μάθημα.
Επιπλέον, μ’ ενδιαφέρει πολύ το αντικείμενο της σχολής.
Ειμαι ευχαριστημένη και περήφανη που πέρασα στη σχολή της πρώτης μου επιλογής.
Δεν υπάρχουν λόγια να ευχαριστήσω τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους που με βοήθησαν και μου συμπαραστάθηκαν σ’ όλη αυτή την προσπάθεια.
Εύχομαι σε όλους που θα ξεκινήσουν τώρα την προετοιμασία τους, κουράγιο και καλή επιτυχία.
Άρτεμις Κουλιά ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΒΟΛΟΣ) 20.100 μόρια (με το ειδικό μάθημα)
Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Αρχικά ήθελα να περάσω στην Αθήνα και ελπίζω να δεχθούν αίτηση μεταγραφής μου, αφού συγκεντρώνω τα απαιτούμενα μόρια και καθώς η αδελφή μου σπουδάζει εκεί.
Οφείλω να πω ότι για το αποτέλεσμα αυτό με βοήθησαν πολύ οι γονείς, οι καθηγητές και οι φίλοι μου τους οποίους ευχαριστώ πολύ.
Χρήστος Μαστόρου ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ-16400 μόρια
Έδωσα για δεύτερη φορά και πέτυχα το στόχο μου.
Η σχολή Ευελπίδων ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή και συνιστώ σε όλους όσοι δεν είχαν αυτή τη φορά το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν να επιδιώξουν τη δεύτερη προσπάθεια. Αξίζει τον κόπο.
Αικατερίνη Πεταυράκη ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ-18.800 μόρια
«Πέρασα στην σχολή Ψυχολογίας στην Αθήνα.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Αυτή είναι μια αρχή κι εύχομαι να πάνε όλα καλά».
Στέλλα Xατζηνικήτα ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ-14.560 μόρια
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τον στόχο μου, που κατάφερα και πέτυχα την εισαγωγή μου στην σχολή της πρώτης μου επιλογής.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου στάθηκαν σ’ αυτό το ταξίδι και να ευχηθώ σε όλους καλή φοιτητική ζωή.
Μαρία Χατζημιχάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ / ΠΑΝΤΕΙΟ / ΑΘΗΝΑ-16.540 μόρια
«Πέρασα στο Πάντειο στην Αθήνα Πολιτική Επιστήμη. Δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές. Είχα βάλει τις Νομικές αλλά ήταν στις επόμενες επιλογές μου. Είναι μια σχολή που μου άρεσε πάρα πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένη».
Στέλλα Μιχοπούλου ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (ΡΕΘΥΜΝΟ), 16.640 μόρια
Είμαι πολύ ευχαριστημένη, καθώς κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνοδοιπόρους μου, τον Θεό, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου!! Αξίζει πραγματικά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σε όποιο παιδί προσπάθησε και έδωσε τον αγώνα του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ειδικά τη φετινή χρονιά, η οποία καθορίστηκε από εντελώς αντιπαιδαγωγικές αποφάσεις. Εύχομαι να αντιληφθούμε επιτέλους ότι στον κόσμο της γνώσης δεν κατοικεί η χρησιμοθηρία, αλλά η αγάπη!
Ευφροσύνη Βυρίνη ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)-16.070 μόρια
Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα να εισαχθώ στη σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Με τη μεθοδική προετοιμασία, τη στήριξη της οικογένειάς μου, του σχολείου μου και ιδιαιτέρως των καθηγητών μου στο φροντιστήριο Ορόσημο, κατάφερα να πετύχω το στόχο που έθεσα εξαρχής.

2ο ΓΕΛ – Καζούλλειο
Ιατρίδης Λευτέρης ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 17520 μόρια
Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αυτό ήθελα εξαρχής. Ξαφνιάστηκα που έπεσαν τόσο πολύ οι βάσεις του συγκεκριμένου τμήματος… Ανυπομονώ για την έναρξη των μαθημάτων και της φοιτητικής ζωής.
Ηλιάνα Βασιλαράκη ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ-17260 μόρια
Η αγωνία μου έφτασε στο τέλος της. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή, η οποία είναι η σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Ευχαριστώ πολύ όλους τους καθηγητές και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά.

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ – ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Σοφία Χειράκη, ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-18.150 μόρια
Πέρασα στην Ιατρική Ηρακλείου. Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση με τον εαυτό μου επειδή εργάστηκα πολύ σκληρά και πέτυχα τον στόχο μου. Ηταν η πρώτη μου επιλογή. Ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά. Είχε πολλές απαιτήσεις και πολλές θυσίες. Τα θέματα, μου φάνηκαν φυσιολογικά αλλά όσοι ήταν προετοιμασμένοι μπόρεσαν να γράψουν. Η χρονιά είχε δυσκολίες αφού δεν είχαμε δώσει εξετάσεις εδώ και δύο χρόνια λόγω της πανδημίας που είχαμε μαθήματα με τηλεκπαίδευση. Προσωπικά πιστεύω ότι τα παιδιά δεν ήταν πολύ έτοιμα για την εμπειρία των Πανελλαδικών.
Παντελεήμων Βασιλάκης, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ-18.025 μόρια
Πέρασα στο Ηράκλειο Κρήτης, Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Οι εξετάσεις δεν ήταν εύκολες, αλλά καμία χρονιά δεν είναι εύκολη. Άλλα μαθήματα ήταν πιο δύσκολα κι άλλα πιο βατά. Υπάρχουν διάφορα όπου καταλαβαίνεις τον βαθμό δυσκολίας και καταλαβαίνεις αν είσαι καλά διαβασμένος. Προσπάθησα να είμαι καλά προετοιμασμένος. Ήταν μια χρονιά πολύ διαφορετική και ειδικά προς το τέλος, υπήρξε πολύ άγχος το οποίο είχε συσσωρευτεί.
Στέργιος Γεωργάς, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) Αθήνα  -18.810 μόρια
«Πέρασα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ Μηχανικων Υπολογιστών του ΕΜΠ στην Αθήνα. Είμαι πολυ ικανοποιημένος καθως ήταν η πρώτη μου επιλογή».
Γεώργιος Αγγελόπουλος, ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΝΗΝΩΝ-18.375 μόρια
Πέρασα Νομική Αθηνών. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και είμαι πολύ ικανοποιημένος που κατάφερα να πιάσω τον στόχο μου κάτω από τις αντίξοες συνθήκες της περασμένης χρονιάς.
Αικατερίνη Τριομμάτη, ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ-18.425 μόρια
Πέρασα στη Νομική Αθηνών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη διότι ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές και την οικογένειά μου που με στήριξαν σε όλη μου την προσπάθεια. Από τώρα ξεκινάει μια ευχάριστη διαδρομή.

4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ
Φωτεινής Ιωάννης – Χρυσοβαλάντης ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ-18.670 μόρια
Πέρασα στην Ιατρική Κρήτης. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί όλα πήγαν καλά και οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Όλη η χρονιά ήταν πολύ περίεργη. Και από την τηλεκπαίδευση τα προηγούμενα χρόνια, ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά προσωπικά, έγραψα πολύ καλά.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια».
Γεώργιος –Τσαμπίκος Λάτος Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Μηχανικών ΠΑΤΡΑΣ-17.771 μόρια
«Πέρασα στην Πάτρα, Τμήμα Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Μηχανικών. Είμαι ικανοποιημένος αφού ήταν η δεύτερη επιλογή μου. Η προετοιμασία τώρα πια θέλει δύο χρόνια. Ξεκίνησα με υψηλές προσδοκίες από την 1η Λυκείου και συνεχίσαμε με αισιοδοξία.
Ήμουν απαιτητικός με τον εαυτό μου και ήθελα να πετύχω το καλύτερο. Με λίγο παραπάνω κόπο κι επιμονή και με το σωστό διάβασμα, έφτασε ο Ιούνιος και είχε φύγει όλο το άγχος. Μου είχε μείνει μόνο η προσμονή για να γράψω τις εξετάσεις που περίμενα».
Χρυσάνθη Πλεξίδα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ-17.750 μόρια
Πέρασα Ψυχολογία στην Θεσσαλονίκη (ΑΠΘ). Ήταν η πρώτη μου επιλογή και νιώθω πολύ περήφανη και χαρούμενη. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Απαιτούσε αυξημένες δυνάμεις και προσπάθεια. Έπρεπε να κάνουμε πολλές παραχωρήσεις –δεν είχαμε δώσει και εξετάσεις σε όλο το Λύκειο με την τηλεκπαίδευση και αυτό, μας επηρέασε. Τα θέματα ήταν γενικά βατά και έγραψα αυτό που ήθελα για να πετύχω τον στόχο μου.
Ραφαέλλα Χαραλάμπους, ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-18.400 μόρια
«Πέρασα στη Νομική Θεσσαλονίκης ΑΠΘ. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Όλα πήγαν καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αφού δεν είχαμε δώσει καθόλου εξετάσεις.
Μας έριξαν λίγο στα βαθιά, αλλά τα θέματα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα. Μας βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μας στο σχολείο και στα φροντιστήρια και τελικά τα καταφέραμε».

ΓΕΛ Αφάντου
Κωνσταντίνα Γιαντσίδη 1η ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-19625 μόρια
Αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και δικαιώθηκαν. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν τον αγώνα τους τώρα για τις πανελλήνιες εξετάσεις, καλή επιτυχία και καλή δύναμη και με γνώμονα τη θέληση, την υπομονή και επιμονή, εύχομαι να κατακτήσουν τους στόχους τους.

ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
Άγγελος Χαράλαμπος Μπίλλης ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΘ 19260 μόρια
Η υπομονή και επιμονή πάντα φέρνουν θετικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι που πέρασα στην σχολή της πρώτης επιλογής. Ευχαριστώ καθηγητές, γονείς και φίλους για τη συμπαράσταση και που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Εύχομαι τα καλύτερα στους επόμενους υποψήφιους
Ελένη Μωραΐτη ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠ-18540 μόρια
Είμαι χαρούμενη και περήφανη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και προσβλέπω σε μία νέα αρχή!
Θεανώ Μαγριπλή ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ -18.740 μόρια
Αν και ήταν η δεύτερη επιλογή μου το τμήμα της Πάτρας, είμαι χαρούμενη γιατί πέρασα στην Ιατρική που στόχευσα εδώ και πολλά χρόνια.
Μετά από όλη αυτή τη προσπάθεια πέτυχα το στόχο μου και αισθάνομαι δικαιωμένη για το αποτέλεσμα.

ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Εμμανουήλ Παπαγιώργης ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-18,230 μόρια

Η Ιατρική ήταν ο πρώτος μου στόχος έδωσα για δεύτερη φορά για να περάσω και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τους γονείς μου που ήταν στήριγμα δίπλα μου και τους καθηγητές μου που πάντα μου έδιναν κουράγιο να συνεχίσω και να δουλεύω σκληρά ]

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Κοντός Γιώργος
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)- ΕΜΠ
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πέρασα στην σχολή της επιλογής μου, παρά το γεγονός ότι θα ξεκινήσω τις σπουδές μου στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο TU Delft. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους τα τελευταία δύο χρόνια
Πάππου Βασιλική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΑΘΗΝΑ)- ΟΠΑ
Τελικά οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν. Πέτυχα στη σχολή που επιθυμούσα. Ευχαριστώ και πάλι όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία μου.
Τσίκκη Ελένη
ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)- ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σχολείο μου και τους καθηγητές μου για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγησή τους, η οποία με οδήγησε στην επίτευξη των στόχων μου! Καλό Καλοκαίρι.
Παπαβασιλείου Βασίλειος
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΟΠΑ
Είμαι χαρούμενος που οι προσδοκίες μου εκπληρώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους.
Πάνιτς Μιχαήλ-Άγγελος
ΝΟΜΙΚΗΣ- ΔΠΘ
Αφοσιωμένος στο στόχο μου,πέτυχα την καλύτερη επιλογή! Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για το αποτέλεσμα.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.
Τζιτζικώστα Ηλέκτρα
ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Είμαι πολύ υπερήφανη για την εισαγωγή μου στο τμήμα Εργοθεραπείας που ήταν ο βασικός μου στόχος και όνειρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου στους φίλους μου και στους καθηγητές μου.
Καλή σταδιοδρομία στους συμμαθητές μου.
Πέππας Νικόλαος- ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ- ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Είμαι πολύ χαρούμενος που απέδωσε η προσπάθεια μου αυτή τη χρονιά. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους συμμαθητές μου!
Τριανταφύλλου Αγάπη
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΕΚΠΑ
Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που βοήθησαν να επιτευχθεί ο πρώτος μου στόχος. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!
Ματσαμάς Κωνσταντίνος – Έκτορας
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΔΠΘ
Ευχαριστώ το σχολείο μου, τους Δασκάλους και τους Καθηγητές μου, που με στήριξαν από το Νηπιαγωγείο έως και το Λύκειο. Με την δική τους και την δική μου υπομονή και επιμονή, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου.
Πολωνιατάκη Θαρρεινή
ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ -ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου κ. Μιχάλη Ρούσσο, κ. Μάρα Κάκκαρη, κ. Φαίη Σίνη, κ. Ειρήνη Δούκη και κ. Αντριάνα Σουκάλα που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμαθητές μου για τις επιτυχίες τους.

Eκπαιδευτική Εταιρεία Ρόδου (Κολλέγιο Ρόδου)
Διάκου Χρυσάνθη, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ- ΕΜΠ
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την εισαγωγή μου στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Η επιτυχία αυτή είναι η ανταμοιβή της προσπάθειάς μου όλα αυτά τα χρόνια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, στους καθηγητές και στις φίλες μου για την στήριξή τους!
Γαρυφάλλη Βάλια – ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πέρα από την χαρά και την ικανοποίηση θα ήθελα να εκφράσω και το αίσθημα της δικαίωσης και της ανακούφισης, έπειτα από την επίτευξη του στόχου μου. Οι πανελλήνιες ήταν μία από τις ευκαιρίες που μας δίνονται, τις οποίες ο καθένας αξιοποιεί ανάλογα με τις επιθυμίες του, ώστε να χτίσει μια επαγγελματική πορεία.
Ψαρά Χριστίνα – ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Είμαι πανευτυχής που πέτυχα τον στόχο μου και να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και τους Nirvana που με βοήθησαν ψυχολογικά να αντεπεξέλθω στη δύσκολη φετινή χρονιά.
Κολλάτος Τηλέμαχος, ΙΑΤΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Χαρούμενος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, γιατί πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου για τη στήριξή τους. Συγχαρητήρια σε όλους!
Παπαβασιλείου Ειρήνη-Ανδριανή – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα το στόχο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια.
Κωνσταντάκη Αλεξάνδρα Μιχαέλα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΟΠΑ
Η επιτυχία μου δικαιώνει τη γενικότερη προσπάθειά μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν μου την πορεία και ιδιαίτερα τους γονείς μου που μου παρείχαν και οι δύο ως εκπαιδευτικοί τις σωστές βάσεις για να εισπράξω αυτό το αποτέλεσμα.
Ομολογουμένως ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά που σε συνδυασμό με τις δύο προηγούμενες απαιτούσε προγραμματισμό και ψυχραιμία.
Εύχομαι όλοι οι μαθητές να έχουν μια καλή σταδιοδρομία ακολουθώντας πάντα τα όνειρά τους.
Αντωνιάδη Όλια, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑ
Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή, που είναι η βάση για τα κατακτήσω τους υπόλοιπους στόχους και τα ονειρά μου.
Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου και εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά.
Λορέντζου Βαλεντίνα – ΔΙΕΘΝΩΝ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΑΝΤΕΙΟ
Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που κατάφερα να πετύχω στην 1η μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια, τους φίλους και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου για τη διαρκή στήριξη και καθοδήγησή τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Ζαχαριάς Δημήτρης, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ – ΠΑ.ΠΕΙ.
Η φετινή χρονιά για μένα ήταν πολύ ξεχωριστή, με πολύ διάβασμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου ώστε να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα.
Βακόνδιου Μαρία, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ
Αισθάνομαι δικαιωμένη για την προσπάθειά μου καθόλη τη διάρκεια της σχολικής μου πορείας. Αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη πορεία. Στους καθηγητές μου, στην οικογένεια μου, αλλά και στους φίλους μου.
Παπαδημητρίου Άννα Αικατερίνη, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΑΝΤΕΙΟ
Μόνο ικανοποίηση και χαρά μπορώ να νιώθω με την επιτυχία μου. Ήταν μια περίοδος απαιτητική και ταυτόχρονα εξαντλητική και ψυχοφθόρα λόγω των συνθηκών της πανδημίας. Όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνω. Είναι ανταμοιβή όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένεια, τους καθηγητές και για όλους τους ανθρώπους που μου στάθηκαν!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου