ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγιος Γεώργιος: Ανανέωσε ο αρχηγός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σε πλήρη εξέ­λι­ξη βρί­σκε­ται η υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Αγίου Γε­ωρ­γί­ου Μα­λώ­νας, ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» προ­χώ­ρη­σαν σε ακόμα μία ανα­νέ­ω­ση συ­νερ­γα­σί­ας με πο­δο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ. Ο λόγος για τον έμπει­ρο κε­ντρι­κό αμυ­ντι­κό και αρ­χη­γό του συλ­λό­γου στα τε­λευ­ταία χρό­νια Μα­νώ­λη Χα­τζη­μα­νώ­λη.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής συμ­φώ­νη­σε με την διοί­κη­ση του Αγίου Γε­ωρ­γί­ου στην επέ­κτα­ση του συμ­βο­λαί­ου του και θα ηγη­θεί της οπι­σθο­φυ­λα­κής του συλ­λό­γου και στη νέα σεζόν.

Οι «κι­τρι­νό­μαυ­ροι» γνω­στο­ποί­η­σαν την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας τους με τον Μα­νώ­λη Χα­τζη­μα­νώ­λη, με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Η διοί­κη­ση του Αγίου Γε­ωρ­γί­ου Μα­λώ­νας ανα­κοι­νώ­νει την πα­ρα­μο­νή του Μα­νώ­λη Χα­τζη­μα­νώ­λη.

Ο έμπει­ρος αμυ­ντι­κός θα συ­νε­χί­σει να φο­ρά­ει το πε­ρι­βρα­χιό­νιο του αρ­χη­γού και τη νέα σεζόν. Του ευ­χό­μα­στε υγεία και επι­τυ­χί­ες με την κι­τρι­νό­μαυ­ρη φα­νέ­λα».

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι οι δια­πραγ­μα­τεύ­σεις της διοί­κη­σης του Αγίου Γε­ωρ­γί­ου με τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ για τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαί­ων τους, συ­νε­χί­ζο­νται, όπως και με τους υπο­ψή­φιους με­τεγ­γρα­φι­κούς στό­χους και μέσα στα επό­με­να 24ωρα ανα­μέ­νο­νται οι εξε­λί­ξεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.