Αθλητικά

Φοίβος: Θεοδοσίου και με την «βούλα»

Ο προαναγγελθείς γάμος τους Αντώνη Θεοδοσίου με την ομάδα του Φοίβου είναι πλέον και επίσημος.
Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε προετοιμασία με τους Κρεμαστενούς, είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, ήταν να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Ρόδο που αγωνιζόταν στην περασμένη σεζόν.
Ο Θεοδοσίου εξασφάλισε την «ελευθέρας» του από τα «ελάφια» το βράδυ της Παρασκευής και άμεσα η διοίκηση του Φοίβου ενεργοποίησε την συμφωνία που είχε μαζί του, γνωστοποιώντας και επίσημα την απόκτησή του, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ακόμα ένας από τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου, που τίμησαν κατά τον καλύτερο τρόπο την φανέλα τους στο παρελθόν, επιστρέφει στην ομάδα . Η διοίκηση του συλλόγου με χαρά ανακοινώνει, την συνεργασία με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή Αντώνη Θεοδοσίου ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή.
Ο Αντώνης Θεοδοσίου αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα της Ρόδου με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής την περίοδο 2015-16 .
Είχε 1293 λεπτά συμμετοχής και αγωνίσθηκε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Η διοίκηση του Φοίβου, τον καλωσορίζει γι άλλη μια φορά στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τους συμπαίκτες του, για να επιτευχθούν οι στόχοι του συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής».
Με την προσθήκη και του Θεοδοσίου, οι Κρεμαστενοί ενίσχυσαν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας.
«Έκλεισε» ο Τόππος
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Φοίβου συμφώνησε με τον τερματοφύλακα Γιώργο Τόππο που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Μασάρων.
Οι Κρεμαστενοί συναντήθηκαν με τον 25χρονο γκολκίπερ και έδωσαν τα χέρια, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα τίθεται στην διάθεση του προπονητή Μιχάλη Πολιά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και την συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου