ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δαμάγητος: Ενίσχυση με Σότα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ- ΣΟΤΑ

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού του, ενόψει της συμ­με­το­χής του στο νέο πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας, προ­χώ­ρησε ο Δαμά­γη­τος, προ­κει­μέ­νου ο προ­πο­νη­τής Νίκος Κρομ­μύ­δας να έχει επι­πλέον λύσεις στην διάθεσή του.

Ο σύλ­λο­γος του Θεο­λό­γου απέ­κτησε τον έμπειρο αμυ­ντικό Αντώνη Σότα που στην περα­σμένη σεζόν αγω­νί­στηκε στον Πολύ­στρατο, από τον οποίο και έμεινε ελεύ­θε­ρος.

Ο ποδο­σφαι­ρι­στής συνα­ντή­θηκε με την διοί­κηση του Δαμά­γη­του, υπέ­γραψε την έναρξη της συνερ­γα­σίας του, με τον σύλλογο να επι­ση­μο­ποιεί την μετεγ­γραφή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«O Α.Π.Σ. Δαμάγητος Θεολόγου ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του ποδο­σφαι­ρι­στή Αντώνη Σότα.

Καλω­σο­ρί­ζουμε τον Αντώνη και του ευχό­μα­στε καλή ποδο­σφαι­ρική χρονιά με υγεία!».

Τέλος, αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι οι άνθρω­ποι των «κόκ­κι­νων», πάντα σε συνερ­γα­σία με τον προ­πο­νητή Νίκο Κρομ­μύδα, συνε­χί­ζουν να εξε­τά­ζουν την αγορά για να ενι­σχύ­σουν κι άλλο το ρόστερ τους, με τις εξε­λί­ξεις να ανα­μέ­νο­νται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.