Τοπικές Ειδήσεις

Αθλια η κατάσταση στην παραλία της Αγ. Αγάθης

Καλημέρα σας, την Κυριακή επισκέφθηκα την παραλία της Αγάθης και έφυγα λυπημένος για την κατάσταση που την βρήκα, κακό οδικό δίκτυο, έλλειψη ξαπλώστρες, έλλειψη καντίνας, έλλειψη ντους, έλλειψη χώρου να αλλάξει κάποιος και κυριότερα τραγική κατάσταση με τις τουαλέτες και τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί.
Ούτε ένας κάδος, ο τελευταίος κάδος είναι αρκετά μακριά τοποθετημένος, αφού δεν μπορεί να κατεβεί απορριματοφόρο του Δήμου στην παραλία. Επίσης οι σωλήνες ύδρευσης έχουν ξεχωθεί από τα νερά της βροχής. Μήπως και αυτά πρέπει να τα κρύψουμε κάτω από το χαλί; Η Ρόδος δεν είναι έτοιμη λίγες ημέρες πριν την έναρξη ή δεν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τους λίγους τουρίστες ή δεν θέλουμε ούτε την εσωτερική αγορά τουρισμού.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα γράψετε εσείς ώστε να ενεργοποιηθούν οι ιθύνοντες και να φέρουν όσο περισσότερους τουρίστες για να δουλέψει ο κόσμος. Οι πλούσιοι δεν έχουν ανάγκη και δεν ανοίγουν καταστήματα και ξενοδοχεία εάν δεν έχει πολλούς τουρίστες. Όμως είναι αναγκαίο για να δείξουμε ότι η Ρόδος είναι ανοικτή Ιούλιο μήνα.

Με τιμή Μπακάλης Ιωάννης, Ρόδος

Σημ.: Με την ευκαιρία σημειώνεται ότι άθλια είναι η κατάσταση που επικρατεί και στην παραλία Μασάρων (πρώην κατασκηνώσεις) εδώ και 8 μήνες με λόφους από σκουπίδια και μπάζα, αλλά παρά τις διαμαρτυρίες και τα δημοσιεύματα κανένας δεν συγκινείται.
Ο υπεύθυνος επί των παραλιών κ. Αθ. Στάμος πότε σκοπεύει να ενεργήσει;

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου