Τοπικές Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη και τελική φάση του έργου στην περιοχή Τραπεζία στα Αφάντου

Από τη ΔΕΥΑΡ ανακοινώθηκαν τα εξής: Ένα πρόβλημα δεκαετίας βρίσκει την ολοκληρωτική λύση από την  ΔΕΥΑ Ρόδου.

Ένας ολόκληρος νέος οικισμός αποκτά την ορθή, ομαλή και ποιοτική υδροδότηση με την τοποθέτηση της νέας δεξαμενής, του αντλιοστασίου και των συμπληρωματικών δικτύων που απαιτούνταν.

Ακούσαμε το αίτημα των κατοίκων, το αξιολογήσαμε και με σχέδιο, συνέπεια και επιμονή το υλοποιήσαμε.

Η ΔΕΥΑ Ρόδου συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες των πολιτών, φροντίζοντας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους μέσα από ουσιαστικά έργα υποδομής. Η περιοχή Τραπεζία στα Αφάντου γυρίζει πλέον σελίδα, αποκτώντας τη σταθερότητα και την αξιοπιστία που απαιτείται για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η πρόσβαση σε καθαρό και ποιοτικό νερό είναι δικαίωμα όλων και παραμένει προτεραιότητά μας. Και εμείς είμαστε εδώ για να το διασφαλίζουμε.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου