Τοπικές Ειδήσεις

“Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση”

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Ρόδος Αξιών” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» εκφράζει την ικανοποίησή της για το ποσοστό που λαμβάνει στην πρόθεση ψήφου από τους συμπατριώτες μας, κατά την έρευνα που δημοσίευσε η εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Το ποσοστό αυτό δείχνει τη δυναμική και την αναγνωρισιμότητα που έχει η παράταξή μας, η οποία σημειωτέο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το πρόγραμμά της ούτε και όλους τους υποψηφίους της.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το γεγονός ότι η «Ρόδος Αξιών» είναι ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κομματικά χρίσματα, αποδεικνύεται στην πράξη και μέσα από τη δημοσκόπηση που της δίνει ισοκατανομή ψήφων από όλες τις πολιτικές παρατάξεις.

Σε αυτές τις εκλογές κάνει την πρώτη της εμφάνιση, και η αποδοχή της από τους πολίτες δείχνει ότι αποτελεί μία ανερχόμενη δύναμη για τα τοπικά μας πράγματα, που θα είναι παρούσα και τα επόμενα χρόνια.

Ας μη ξεχνάμε όμως ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και ότι το πραγματικό ποσοστό για κάθε παράταξη και για κάθε υποψήφιο θα αποτυπωθεί στην κάλπη τη μέρα των εκλογών.

Μέχρι τότε ας λειτουργήσουμε υπεύθυνα μακριά από πράξεις που θα φέρουν το διχασμό στον τόπο. Κοινός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του νησιού και όχι τα πρόσωπα και οι υποστηρικτές των άλλων παρατάξεων»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου