Ένα από τα κομβικότερα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου, θα δώσει το Σάββατο ο Φοίβος, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Κοσκινού από τον τοπικό Διγενή στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Οι Κρεμαστενοί θα παραταχθούν «πληγωμένοι» στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί εκτός πλάνων του προπονητή Σάββα Ορφανίδη και ακόμα ένας κρίνεται αμφίβολος.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σωκράτη Ορφανίδη, Παντελή Μπιλιά, Νίκου Ταφάνι, Τάσου Φτάκλα και Γιώργου Φωτεινή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ( οι δύο πρώτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και οι τρεις τελευταίοι τις τελευταίες εβδομάδες), ενώ αμφίβολος είναι ο Ευτύχης Τζιβίλογλου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν προπονείται, με την συμμετοχή του να ξεκαθαρίζει μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού και έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στον Διγενή, ωστόσο, θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την νίκη που θα φέρει τον Φοίβο ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Κρεμαστής με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι με ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ