Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες μπαράζ που θα κρίνουν τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ, που θα προβιβαστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς αύριο το πρωί θα διεξαχθεί η κλήρωση, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ, περιόδου 2015-2016».
Ως γνωστόν πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου έχει αναδειχθεί η ομάδα της Ρόδου, η οποία θα μπει στην κληρωτίδα, μαζί τον Πανθηραϊκό ( ΕΠΣ Κυκλάδων), τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων ( ΕΠΣ Χίου) και τον Αίγειρο Μυστεγνών ( ΕΠΣ Μυτιλήνης), οι οποίοι συγκροτούν τον 10ο όμιλο των αγώνων μπαράζ.
Τα «ελάφια» ευελπιστούν η κλήρωση να βγάλει ένα καλό πρόγραμμα, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τον μεγάλο τους φετινό στόχο που δεν είναι άλλος , από την επιστροφή της Ρόδου στις Εθνικές κατηγορίες της χώρας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι την Ρόδο θα εκπροσωπήσει στην κλήρωση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Μάκης Ντουρουτλής, ενώ στο Γουδη θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ