Στις 13 Ιανουαρίου 2018 και ημέρα Σάββατο οι Πολιτικοί Συνταξιούχοι Δημοσίου

Δωδεκανήσου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στο ξενοδοχείο «Πλάζα».   

          Η προσέλευση των μελών και φίλων του Συνδέσμου ήταν μεγάλη. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα.

          Στη συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων κ.Νίκος Παπαεμμανουήλ, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού  Συμβουλίου όλους τους παρευρισκόμενους  και ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία. Ευχαρίστησε δε τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ.Κύριλλο για την παρουσία του και τη συνεχή υποστήριξη του στον Σύνδεσμο.

          Στον απολογισμό του για τη χρονιά που πέρασε, ο Πρόεδρος τόνισε ότι ο Σύνδεσμος των Πολιτικών Συνταξιούχων είναι κατεξοχήν όργανο συνδικαλιστικό, το οποίο αγωνίζεται για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων. Είναι  παρών σε όλες τις απεργίες και διαμαρτυρίες που κάνουν η ΑΔΕΔΥ και άλλες εργατικές οργανώσεις.  Επιπροσθέτως είναι παρών σε όλα τα τοπικά κοινωνικά δρώμενα. Για το λόγο τούτο κάλεσε τους συνταξιούχους να συσπειρωθούν γύρω από τον Σύνδεσμο και να παλέψουν μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

          Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι που ήσαν ο βουλευτής Δωδ/σου κ. Μάνος Κόνσολας, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Ιωάννης Φλεβάρης και ο Αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρόδου κ.Κασσάπης Κυριάκος.

          Ακολούθησε η βράβευση συνταξιούχων για την προσφορά τους στο Δημόσιο και την κοινωνία. Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στους παρακάτω:

 

 1. Αναστάσα-Δρακιού Παρασκευή
 2. Αθανασίου Παναγιώτα
 3. Βαρδακαστάνη-Μαυρονικόλα Μαύρα
 4. Γεωργιάδου Αναστασία
 5. Λαμπρίδου-Στεργενάκη Σοφία
 6. Κατσαβού Αναστασία
 7. Κελακιός Γεώργιος
 8. Μοσχή Γεωργία
 9. Πελαρδής Στέλιος
 10. Παυλίδου-Νούλη Θεοδοσία
 11. Παπαθανασίου Χρήστος
 12. Στούπη  Βασιλεία
 13. Τσαγκάρης  Δημήτριος
 14. Τζουλιάνη  Μαρία
 15. Χαροκόπος Εμμανουήλ
 16. Χατζηαξιάρη  Παναγιώτα

 

          Μετά το μοίρασμα της πίτας δόθηκαν δια κλήρου 3 επιταγές των 50 Ευρώ για ψώνια  από το Πολυκατάστημα ΣΠΑΝΟΣ Α.Ε. Ρόδου, ως δώρο αντί για φλουρί. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ειρήνη για όλους.

Από το Δ.Σ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ